Hasil Kerja SAI

11:49:00 PM

lately memang IQ suka melukis sejak ada Paint Tool SAI…kalau ada kelapangan, memang IQ akan lukis paling kurang satu lukisan dalam satu-satu masa…walaupun hasilnya tak berapa, tapi dari masa ke semasa, IQ belajar untuk memperbaiki skill melukis dan mewarna guna SAI nih…

hasil-hasilnya….

doodle6 2

ni selepas beberapa kali buat~ praktis dalam mewarnakan bayang-bayang~

doodle8

lukis lukisan ni sebab pada awalnya nak buat entry kat blog…tapi macam tak best lak.. hujung minggu ni nak gi Hot Ballon kat Putrajaya…tu sebab lukis mende nih~

doodle9 ediy

buat lukisan ni sebab ada join satu contest…memang cacat sket…dalam proses lagi~

doodle10 edit

latest punya, macam ada improvement sket, dari segi background yang tak kosong~ dan shadow pun ada perubahan sket…. *nilai sendiri…hehe~

tapi masih ada kekurangan, gaya setiap model lukisan mesti sama…tak reti nak buat kedudukan yang laen, sebab tak ada contoh untuk dibuat rujukan…mungkin lepas ni kena cari satu gambar dan lukis….yeaahh~ kaannn?

nak tengok hasil yang lain? yang penting jangan gelak! sebab dulu-dulu punya lagi teruk…pada waktu mula-mula belajar melukis~ =)

klik sini, sini, sini, sini dan sini

ok bye!

*** lama pulak tak melukis watak lelaki kan kan kan? hehehe~

You Might Also Like

5 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. perubahan paling ketara- dah ada dah nmpak sikit watak kewanitaan kat paint nii. hehhe

    wahh. nak pg juga putrajaya oo.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..selagi tak putus asa tingkatkan skill, mesti lepas ni ur artwork jadi lagi cantik. :)

    ReplyDelete
  3. banyak betul masa ko luang kat benda ni ek.adoi doi doi.

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers