Loser!

5:23:00 PM

doodle7 2
Sai drawing…

tetiba tajuk entry macam sentap semacam kan…

IQ nak tujukan pada diri sendiri…SOB3~
kadang apa yang kita target, tak seperti yang kita dapat…
dan kita akan mula rasa diri kita nih loser giler!

I wish I can make it more better than before…
Insya-Allah
Amin

******************************

doodle kura kaler penuh
khas untuk blogger Kura

kura-kura zubir
doodle berseorangan~ =P

mesti korang mula nak syak wasangka ‘baik’ dengan IQ kan…
yelaaa, hari tu IQ buatkan header untuk si kura ni…
sekarang ni dodol la plak kan…

anyway, ianya hanya untuk kawan…
dan IQ sesaje buat doodle untuk kura nih…
sebagai latihan untuk melukis…
apatah lagi IQ sekarang terer lukis doodle lelaki jer….
tu yang sardis tuuu…
gambar yang atas tu pun just lukis badan dan kepala,
bila time nak lukis muka jer, gerenti FAIL!

memang LOSER betul la!

ok..bye!

 

*** IQ out untuk dua hari, berekspedisi di Gunung Arong…jom jumpa di sana!

You Might Also Like

7 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. nak gak header baru..........
    dah lama sangat header yg sekarang ni.....

    ReplyDelete
  2. cuba lagi yer dodol perempuan. aku nak satu tau nnt. nak letak kat blog. huhu

    ReplyDelete
  3. bak kata patah2, bia lambat asalkan selamat..hehehe tapi, mungkin patah2 practice makes perfect lagi seswai kot? hehe

    ReplyDelete
  4. fuiyoo...bile IQ rase down..ade spotlight...huhuhu

    ReplyDelete
  5. eh? hahha.. dah ada warna, hensem gua! hehhe..

    yes.. betul, apa x-factor kak iq adalah melukis lelaki. eh? eh? hahha

    *jgn nk rasa loser bebeno. cool je kome. heheh

    ReplyDelete
  6. azlan~ reti je kan buat sendiri...hihi~~

    PN~ aku xmmpu buat prmpuan!! sob3...

    miss erma~ yeasss! i agree wit dat! =)

    nad~ haha! semestinye....lalalalaa~~

    kura~ mmg hensem kan? ntah la...mgkin kot.....

    ecah~ mmg comel dn hnsem!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers