Sandwich Sedap daripada Garsa Kitchen

10:35:00 AM

Salam semua.

IQ kemain taip sana sini tadi. Alih alih tak save draft. Cess..kemain panjang dah entrynya...kelaut jugak akhirnya. Ok, disebabkan ramai yang bertanya pasal sandwich di entry yang lepas (klik sini), IQ buat entry khas untuk korang yang tertanya-tanya. Heeee...


Garsa Kitchen ni IQ tahu daripada blog blog juga. Kebetulan pejabat IQ nak buat potluck raya dan IQ jenuh nak pikir menu yang sesuai untuk dibawa. Bila fikirkan menu raya mungkin ramai yang dah muak sebab asyik pergi rumah terbuka kan, so IQ decide nak order sandwich ni...heee


Senang jer nak order sandwich ni. Mesej sahaja details anda di aplikasi Whatsapp di nombor yang tertera di instagram. Kalau nak sandwich dalam sekian sekian waktu, pastikan order dua jam sebelum. Macam IQ ni, IQ nak awal pagi..so, IQ order sehari awal. DAN pastikan anda berada di kawasan Kuala Lumpur ataupun kawasan yang dijajahinya. Boleh lihat kawasan yang dijajahi oleh mereka di Instagram. Heee...

Klik gambar untuk ke web instagram Garsa Kitchen.

Senang kan? Tak susah pun. Kakak IQ di Pahang pun tahu pasal sandwich ni sebab sandwich ni femes sangat, dan IQ sempat order untuk kali KEDUA untuk dibawa balik ke Pahang plak. Puas hati katanya dapat rasa juga akhirnya. Heee~

Senarai menu yang terdapat di Garsa Kitchen

BEEFTASTIC
Bread, Lettuce, Tomato, Mayonnaise, Cheese, Black Pepper, Relish, Onion & Beef slice 
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGSTACY
Bread, Mayonnaise, Egg, Lettuce, Tomato & Black Pepper 
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs) 

TUNA TURNER
 Bread, Tuna, Mayonnaise, Shallots, Lettuce, Tomato, Black Pepper & Salt
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

CHICKSTER
 Bread, Chicken slice, Mayonnaise, Cheese, Onion, Lettuce, Tomato, Salt & Black Pepper
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
Bread, Chicken slice, Egg mayo, Lettuce, Tomato, Cheese, Salt & Black Pepper 
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA 
Mixed sandwiches
L RM45

TUNA ON FIRE
Tuna chunks, shallots, birds eyes chili in oil, mayonnaise, lettuce & tomato
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI
Grilled chicken, sliced olives, shallots & dressings 
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs

Amacam? tergugat tak? kalau tergugat, moh la order.. tak rugi....biarpun kecil tapi isinya sangat padat! Orang kat pejabat IQ ni asyik cakap ni subway ke? pizza ke? haaa...nampak tak kesedapannya berada di tahap mana? Tahap restoren fast food yang terkemuka OKEH! heeee~

Okeh la. Till then dearest. 

bai!

Izyan Balqis. 2015.

***Ini bukan iklan berbayar. Huihuihui~

6 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Eh... baguslah. Sayangnya jauhlah pulak
    Kalau ada branch kat JB kakak pun nak order juga

    ReplyDelete
  2. wah senang keje ni. men order je kan skrang tp smpai RM45 uhuk2. sakit gak tekak nak nelan :P

    ReplyDelete
  3. Thnks for sharing. Bleh try jugak ni nanti. Hehe

    ReplyDelete
  4. Sesekali kita buat kelainan kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. nampak pun sedap. tapi jauhnya kl! haha

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD