Raya Raya Raya

10:28:00 AM

Salam semua...

Haihh, bila da start pos ni maknanya cutiku sudah habis, melangut depan laptop di pejabat, dan tak tahu nak buat apa....haha...bosan bakhanggg...tapi nak buat camne. Cuti seminggu cukup lama masih dirasakan tak cukup. Bawak2 lak bersyukur iya dak..heeee

Kepenatan raya masih terasa. IQ dengan suami beraya sakan, macam dikaborkan...dari pantai timur ke utara plak...penat drive jer...heee..kesian encik suami drive jauh2. Tambah2 plak kereta mertua meragam tengah jalan, operasi beraya tergendala dan terus pulang ke melaka plak...dugaan raya...

Gambar beraya belah mertua ada dengan adik ipar. Tak sempat nak ambik walaupun cuti balance 3 hari dah spend dekat melaka...punya la mood nak rehat jer kan...memang berhibernasi sungguh..tunggu minggu depan la plak balik sana lagi...

Gambar berdua je la sempat diletak ni. Raya pertama, kedua dan ketiga. Raya pertama di dungun, raya kedua di dungun, kuantan dan pekan, dan raya ketiga di kuantan, karak dan slim river, perak.  Merata kau.....almaklum la keluarga dah bertambah besar... heeee

Dengan kawan2 pun tak sempat beraya lagi, InsyaAllah ada kelapangan akan ke rumah kawan plak hujung minggu ni. Mood raya masih on. Hee..

Jom sambung beraya kat opis! Walaupun seciput jer staff yang datangnya. Haha!

Till then. Bai!

Izyan Balqis. 2015.

mak buyung dan pak buyung. eh? hehehe~

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. aaa takde mood kan nak kerja? tetiba rasa nak demam pagi ni haha
    comelnya baby bump. :)

    ReplyDelete
  2. penat juga travelling balik kampung tapi memang seronok sakan

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya mak & ayah to be! Raya next year pasti lebih meriah...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers