Wordless Wednesday #39 New Stuff

2:48:00 PM

 
dari mini ke young~
 dari pinjam ke hak milik tetap~ =P
 
mini tak ada Instagram, Young baru ada...
dan dengan ini, IQ merasmikan akaun Instagram IQ... 
#cewaahh~ blaa laaa

izyanbalqis25

akaun ni tak private sebab malas nak private
 gambar dalam blog pun tak private~ =P kan?

so, kalau anda ada kerajinan yang lebih, folo la yer
gambar memang tak banyak lagi buat masa ni, tengok lepas cuti ni baru jadi hantu instagram...
muahahaha~ *ok..behave IQ

teaser~ ceehhh~
biskut munchys ini tak siap dibuat, bukan IQ yang da makan...
tapi memang ini yang ada dalam packaging dia.

k.bai
 

*** petang ni nak pergi tengok baby muhammad pulak! anak nadia + bob, next entry malam nanti...perghh!!!

5 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Baru ye? bau kedai bau kedai..hehe.

    ReplyDelete
  2. fuyoo handphone baru..siap leh instagram ag..

    ReplyDelete
  3. kia~ hp lame...=P

    aini~ bau org ad le...=P

    shi~ hehe...bru nk buat...sobs

    ReplyDelete
  4. Uuuuuuuu.. Ada instagram.. Makin maju.. Hehe..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD