Wordless Wednesday #35 Shopping Baucer Buku

1:34:00 PM

 
 kipas tu beli tanpa baucer buku,
hardisk tu yer...

akhirnya dapat beli hardisk. Alhamdulillah =)

baucer ada balance lagi, nak kena beli buku + alat tulis.

jom shopping lagi! 

HEHE~

k.bai.

*** kipas tu da tak ada kaler lain dah...kalau tak, mana mau beli barang warna pink kan... XD tu pun da kena perli dengan 2stooges....haihhh~

10 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Hehhe..comels la kipas tu..sama la kita wordless wednesday pun citer pasal barang beli kat pc fair..kihkihkih *malu

    ReplyDelete
  2. hehehehe~~ yeke?? nak terjah!! haha~ #malujugak XD

    ReplyDelete
  3. Uuuuu.. comel kipas.. *especially warna =p

    memang boleh sroot sroot ni~

    Running man ada tempat tinggal dah~ XD

    ReplyDelete
  4. perli la tu, xde warna laen dah laa... =.="

    yeaaayy! boleh donlod byk2 lagi~ XD

    ReplyDelete
  5. dop lah.. dop perli pung.. hehe.. ikhlas puji~ =)

    ReplyDelete
  6. tumpang tanya beli kat mana ye hard disk ni? sebab saya try beli semua ada percentage tertentu utk beli barang komputer...mesti kene beli buku dlu...thx

    ReplyDelete
  7. sy beli kat pc fair kt utm, tpi ikutkn untuk brangan komputer mmg dier ad ambk percentage jugak, sbb baucer utk buku tpi gune utk brang komputer kan?

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD