Wordless Wednesday #30 Wad Kecemasan

6:59:00 PM

1355903052207

sebelum test…

wanie : aku nak pergi klinik lepas test, nak check mata nih…
farah : aah, aku pun same…

IQ : yeah! aku suka bila kawan-kawan aku pergi klinik nih…XD

masa test…

badly girl pain + Gastrik…memang haru…muka pucat…test tak jawab habis…tahan sakit sorang-sorang dan panggil farah….naseb farah duduk depan IQ jer…tak tahan sakit…tahu nangis je masa tu…teramat sakit…

habis test…di pusat kesihatan universiti…

farah : ada orang tu cakap suka sangat kawan-kawan dia pergi klinik kan? sekarang sapa yang dalam wad kecemasan sekarang..?
wanie : ntah…sape ntah…

IQ : hee….*menyengih*

the end…

moral of story…jaga mulut…XD

*** second tyme kena gastrik melampau macam ni….=( by the way, this is my wordless wednesday…finally!
*** ni gambar lepas kena inject…jemm..kena inject jugak…gambar first farah da masuk awal2 dalam FB…malu la gambar tu dekat sangat…gambar ni jaoh sket~ XD

You Might Also Like

6 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. adoi la izyan..makan jgn biar perut kosong..nanti sakit susah. Nanti tak dapat siapkan assignment, projek bagai..dah la nak final dah ni..*haaa kan aku dah bebel :P

    ReplyDelete
  2. There is one thing that make me smile when looking at this post..Even though you were sick, you still can update your blog.. Hehe.. Izyan Balqis.. You're a strong girl.. Syafakallah wa ibtisam daiman.. ;)

    P/s : betul cakap kengkawan tu.. confirm tahan makan nih.. Makan jangan tak makan.. :)

    ReplyDelete
  3. kia~ hehehe..mak da membebel dah...adoi...heheh..ye2...lepas ni xbuat dah...x expect nak jadi, sllunye xde la teruk sgt klu than mkn...XD

    asyraf~ strong sebab da kena inject...XD terima kasih awak....hehehe...

    ReplyDelete
  4. Sebelum pegi test, tak makan eh...ni mesti sebab stress...

    ReplyDelete
  5. Sebelum pegi test, tak makan eh...ni mesti sebab stress...

    ReplyDelete
  6. test research methodology jer, xde la stress sgt pn~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers