Blog Baru : Di Sebalik Nama Asyraf

12:31:00 PM

Assalamualaikum semua….

hamboi hamboi hamboi…mentang-mentang la cuti yer, semua melingkar atas katil…bangun cepat! XD…eceli, IQ sendiri pun masih ada kerja yang perlu dibereskan….tapi nak jugak tulis blog hari ni…plan nak start buat kerja menjelang tengahari nanti….harap-harap kerja berjalan la nanti yer…hehe…

hari ni IQ bercadang nak promote satu blog yang baru je nak naik….blog ni blog kawan IQ….tak sangka dia ada blog pada awalnya….dan IQ ni plak dikatakan cikgu dia…cikgu untuk membuat blog….XD hehe..~

seperti nama blognya…Tuan blog ni bernama Asyraf….IQ nak cerita banyak-banyak pun IQ tak tahu sangat….tapi yang IQ tahu, si Asyraf ni banyak beri kata-kata semangat…macam uztaz? tak ada la sangat but he’s good pada pandangan IQ…dan nak tahu lebih lanjut pasal Asyraf nih? klik nama blog nya di bawah nih…XD

DI SEBALIK NAMA ASYRAF

IQ bercadang nak buat header blog untuk blog Asyraf ni tapi kena tunggu masa terluang jugak la nampaknnya….disebabkan sekarang ni banyak sangat kerja yang menggunung…*kalah gunung yang IQ naik…XD…nanti la yer…IQ buat header hensem-hensem untuk blog Asyraf…yer?

ok la, till then…

k bai…

kata-kata daripadanya..

acap
tak pernah putus beri semangat.terima kasih kawan.

 

*** melambak IQ print screen, tapi satu pun tak terpost kat blog ni…achaner tu?

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. patut la terasa macam ada yg terlepas pandang... hehehe...

    wah blog saya di promote di dalam ini..

    terima kasih sgt3x.. =)

    hehehe..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD