4242…Nombor Rasmi Suatu Ketika Dulu

12:27:00 PM

tweet4242
4242

salam semua…

amboi cik kak, PSM konon-konon da siap, boleh la nak update blog bagai kan……*biasa…kerja lain tak siapkan lagi *pengsan*…

4242 tu nombor rasmi plate kereta family IQ suatu ketika dulu….kereta abah, kereta ummi…berganti-ganti kereta pun still pakai nombor yang sama…sampai nombor telepon pejabat abah sampai sekarang pun masih ada 4242 di belakangnya…09-6**4242…nice…

tapi tu dulu la…sekarang tak der dah…yang kekal nombor ni pada kereta ummi sahaja…kereta kelisa ummi yang comel lotey…4242…nombor keramat~ konon…nombor 4 bukanlah nombor kesukaan IQ…tapi IQ kan lahir bulan 4…so, sedikit sebanyak…suka la sket-sket….see kat atas tu~ mesti ada nombor 4…nais…tunggu 5025 pulak muncul di twitter….memang confirm printscreen!! XD

till then~ nak sambung buat kerja….*kot…HAHA!

k.bai

*** ada kawan cakap, tulis biar ikhlas….bukan dengan niat mahu seseorang baca sahaja…. #keepinmind

*** nampak tak header baru? edit baru je….XD

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. aku pun suka berapa tengok berapa banyak yg aku dah tweet. Obses dgn nombor~~

    ReplyDelete
  2. same goes here...sangat obses dgn nombor...XD

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD