Stong.Ayam.Baha.2012

7:01:00 PM

salam semua!
hehe...apa mood anda hari ini? entah? IQ pun entah...tapi since gambar sudah diupload di profile kelab, apa lagi? moh ler ngupdate belog nih kan kan kan? tapi melihatkan gambar yang beratus ratus...tak larat la IQ nak tampal satu-satu dalam blog nih....kang jadi berat plak, korang gak komen berat kan kan kan....so...apa yang IQ buat adalah....sila la lihat gambar-gambar di bawah...

keadaan dalam trekking...gambar bercampur masa trekking ke kem dan jugak ke puncak...bantai...penat nak asing aihhh~

1.gambar group.
2.gambar berlatarbelakangkan air terjun.
3.gambar sampai di baha camp.
4.gambar baca doa akhir tahun
1&2. gambar otw ke baha camp
3. gambar ke puncak baha
4. gambar panjat tangga.. *tu pun nak gitau??
5. gambar dengan wanie...stooges!
5-5 gambar atas puncak...stong, baha, ayam...
1. dgn kimi....camwhore ok~ lalalaala~~ untung duk belakang...
2. caving...dalam gua keris
3. 3 orang senior hot...=P
4. otw turun..ikot route air terjun...nice

1. si gadis-gadis dengan air terjun!
2 & 3 abaikan....dalam air dan tengah slide turun air terjun!


apa yang IQ boleh katakan, ini trip terbaik bagi IQ sebab IQ da aim gunung ni dari tahun 1 lagi dan sekarang da tahun 4 baru dapat merasa....best!!! sangat sangat best!! terasa nak pergi sana lagi...nak pergi lagi! sapa nak pergi lagi? jom buat trip revisit! jom jom jom! tak rugi wooo pergi stong....huhuhu...trip leisure je, tak der la susah mana...tapi suitable pergi 4 hari...kalau 3 hari jadi macam trip IQ, pergi naik 3 puncak dengan daypack...10 jam trekking tapi best!....lepas tu mula la kaki jem~ haha!

last but not least....best picture from Stong's Peak..
credit to afif~

*** gunung ke lapan, sembilan dan  ke sepuluh da selesai...time to rest from hiking...*ceehhhh!!!!!

9 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. bestnye!!
    time muda2 lah kita leh merasa sume ni...tahniah sbb berjaya capai impian!!! ^^

    ReplyDelete
  2. wah... best tu... best tu... lagi2 air terjun.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. wah best2..la aku ingat stong.ayam.baha tu sotong, ayam~ haha rupanya nama tempat kan?ciss..tempat ni kat ne?

    ReplyDelete
  4. uncle~ haa..demam2 tu lagi la jadi ubat air terjun tuuu...ngeh3

    zakia~ laaa...da agak da...dak2 nih kadang2 ckp sotong...eceli stong..ni kat dabong, kelantan...naik train!

    ReplyDelete
  5. wahhh. seronok seronok. meremang bulu romaaaa. hehehh

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD