Mood Gunung Kembali...Jyeaahh~

5:42:00 PM

salam semua!

fuuhhhh~~ baru sempat nak berkata-kata di blog, apatah lagi dipinjam laptop untuk 3 hari ini....thanks Wanie, anda memahami diriku sesangat...sangat ketat-ketat! uiksss, semua orang nak hilang! semua da berada di rumah, tak pun dalam perjalanan pulang ke rumah...IQ? errrr.....

al-kisahnya cuti ni IQ berhajat besar nak naik gunung....mungkin terakhir kalinya sebelum grad...mungkin...tak pasti lagi tu..HAHA! da lama tak naik gunung, yup! sejak bila ek...ntah! yang sebelum ni pun program sehari dua...kali nih 5 hari..hamek kau~ tak pernah nak pergi lama lebih dari dua hari....*saya tak kuat...cehhh~

preparation sebelum naik gunung? haram tak dak! pancit pun pancit la nanti...sob2...IQ sibuk sangat-sangat dengan projek projek projek yang berlipat kali ganda....plak tu ditambah dengan masalah laptop yang rasa nak humban masuk sungai jer....GRRRR~~ duit banyak habes...tapi performance laptop makin teruk, nak suruh beli laptop baru la tu...tunggu la habes final nih, lepas tu IQ beli terus dekstop yer muchuk-muchuk laptop...plissss~~~

agak pressure sejak dua menjak nih, tak tahu laa..banyak sangat masalah mungkin...kerja yang melambak...laptop buat hal...rasa nak hentuk kepala kat dinding...biar otak diam terus...tak payah nak fikir panjang...tu kalau tak ada akal....naseb baik waras lagi nih...*Astaghfirullahalazim....istighfar IQ istighfar...

so, progress 4 projek setel sket buat masa ni....setel part 1 baru tu...habes cuti sambung balik...so, seminggu nih rest sambil-sambil siapkan PSM part 1...tengok PSM pun tak siap lagi...nak buat macam mana?? laptop buat hal meyhh~~ hurmmm...*sabar la IQ...dugaan besar Allah nak uji kau sekarang...

so, selamat bercuti kawan-kawan! ari senin nanti IQ akan pergi ke Kelantan...naik gunung Stong, Ayam dan Baha...my dream mountains! da lama aim pergi sana, sejak tahun 1 lagi....*lepas tu gaduh dengan abang, abang IQ nak datang JB minggu depan....sorry bro....your tyme is not OK right now...huhu...

till then! bai~

mood gunung is on~

sebelum tu meh layan lagu sket...HAHA~ currently layan lagu pompuan....dulu asyik dengar lagu laki jer kan? hew hew hew~ *gelak cara baru plak....




itulah sayang dan sayang...

*** comel kan lagu tu? macam IQ...hek4....suwit!

You Might Also Like

8 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. trip 5 hari langsung tak ada masa nk prepare? pewaiii laaaaaaaaaa. hahaha.. kirim slm sama itu gunung ok. nnt kura sampai. hehehh

    ReplyDelete
  2. suka tengok IQ..sebab IQ cantik..hehe..comel je..selamat bergunung-gunung..hehe.

    ReplyDelete
  3. kura~ nak buat macam mana, mmg serius sibuk!
    nanti akan disampaikan....hehehe~~

    nurul aini~ huhu...malu la aini cakap camtu....thanks!

    ReplyDelete
  4. best~ Yun pn dh lme xnaik gnung since semester lepas...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers