Untitled Post

11:00:00 AM

salam semua…

huargghhh~~ pagi ahad memang agak membosankan…apatah lagi kalau tak ada apa yang perlu dibuat…ada kerja yang perlu dibuat tapi yang tu opkos hilang selera nak buat….kalau tak buat last menet, mesti tak sah! *bila la tabiat buruk nak hilang nih…haihhhhh~~~

boring tak korang datang blog nih? yelaaa, entry da makin lama, makin jarang nak diupdate….actually kan, IQ malu nak cakap, IQ da ketandusan idea nak tulis!! apatah lagi diperingatkan oleh chubby yang montel-montel agar kurangkan berblog….tapi IQ ni kadang-kadang pekakkan telinga sekejap, update jugak kalau ada masa preeee~~ heh~

dan antara sebabnya IQ tak update mungkin jugak sebab tak ada apa nak diceritakan/digosipkan…. HAHA! yeaaahhh~ umur makin meningkat nih, nafsu nak bercerita/gosip-gosip nih da berkurang…asal hah? boleh bagitahu sebab? IQ tengah bingung nih…mungkin kalau update blog pun cerita pasal diri sendiri…tapi ada ke orang nak baca? konpius!

tapi semalam (haaa…da bukak cerita daaa) IQ ada la melukis satu gambar, well, yesss! IQ just copy line dari gambar tu, dan terhasillah satu vector but…someone perlekehkan apa yang IQ buat…yeaahhh! I just copy the line or TEKAP, but bukan senang ok nak buat semua tu, nak warnakan lagi…bukan semua orang boleh buat, lagipun bukan ke ada jugak yang pernah buat macam tu? ke tak ada? ke macam mana? haihhh~ well, IQ just ignore apa yang someone tu cakap walaupuun berbekas jugak kat hati nih….yelah, someone tu kan lagi terror melukis dari IQ, IQ ni cikai jer….

ok…tutop cerita…IQ just nak mintak maaf kalau ada yang tak puas hati dengan IQ…dan jugak nak mintak maaf lagi sekali sebab entry blog nih memang akan diupdate bila IQ ada masa preee sahaja…IQ pun tak ada cerita sangat nak ditulis….mungkin entry yang ada gambar sekeping dua tu boleh la kot dijadikan entry…boleh ek macam tu? bedal jer laaa…

ok….stay cool, senyum sokmo deyh~ *perghh~ ayat orang ganu beb! ok dah~

IMAG1240
nama saya izyan balqis a.k.a IQ

*** hidup ni bukan senang nak senangkan hati orang…dan sebab nak senangkan hati orang la hati kita terus letak tepi…kesiannya hati kita….SOB3~

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ouhh. tak perlu meminta maaf kak iq. tak perluu. Ehh. hahha

    ReplyDelete
  2. alahaiii...biaq la dia nak perlekehkan pomm..mimi tgk lawa ja ..yang lukih muka farah dengan wani to0 eh?

    ReplyDelete
  3. ampaa...kalau apa yang kami coment to0 buat ampa terasa sorry..rasa macam tak patot pulak cakap macm to..=.=

    ReplyDelete
  4. kura~ ok, xnak mintak maap da pasni~ hak4~~

    mimi~ all has been explained~ hehehe~ =)

    ReplyDelete
  5. ala jgn kisah lah apa org ckp pada kita. kkalau nk ikut org smpai bila pun tak maju XD

    stgah org tu tak puas hati sbb jeles, hehehe.

    ReplyDelete
  6. huhuhu... yep!! kdg2 mmg takde pemende langsung nak ditulis kan?

    huhu

    ReplyDelete
  7. aah uncle...mmg xde ape nak tulis...idea kering!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers