Tak Sihat…

10:48:00 AM

doodle11 edit

sejak hari rabu lepas, IQ mula selsema…macam selsema yang bley kena demam selsema tuuu…haaa…disebabkan ada resdung nih…kalau tak satu hari bersin, memang tak sah! pergi kelas macam biasa tapi kesian lak kawan segroup…tutup hidung sebab takut berjangkit~

hari khamis, selsema da kurang sket….haaa…masa nih pergi sana sini, dapat lak part time kat satu tempat….hari khamis konon da sihat, minum coolblog….malamnya plak, minum air sejuk lagi…memang faktor utama nak bagi lagi sakit….sakit tekak!!

hari jumaat pagi da HYE~~ sakit tekak, berat kepala sangat! kelas pulak pukul 8 pagi…and the good point is, tak pernah terasa nak skip kelas sebab tak sihat…sebab ilmu yang diberikan amat bernilai…apatah lagi subjek yang hardcore, macam STEEL…bukan real steel ok~~ hari tu jugak ada kuiz, memang tak bley nak skip langsung ler~~

malam hari jumaat, memang da out~ terbaring kaku~ nasib baik ada roomate yang baik hati….Farah tolong jelungkn dahi…sweet tak? sweet kan…jangan jeles~ makan ubat batuk…then…tidur lagi~

hari ni? Alhamdulillah, da sihat….cuma tekak je tak pulih lagi….harap dapat pulih~ takut hilang sore lak nanti…hek3…

ok, till then…selamat berhujung minggu~

bye!

*** planning untuk minggu ni semua tak menjadi, balik rumah tak jadi, jumpa chubby sambil pergi belon panas pun sama…sedih!!

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. amboi boi.. sweet nya rommate kamuuu. nk romate mcm tu gak? ehh. hahha

    xjd pg tgk hotballon? sobs oo.. heheh

    ReplyDelete
  2. lepas ni kena selalu beringat la. jaga diri baik2! :)

    ReplyDelete
  3. jangan lupa.
    banyakkan makan clorox.
    Okeh?

    ReplyDelete
  4. alololo..
    xpe..yg penting kesihatan tu...
    nad pon ade resdung..
    bila kne habuk sket,mmg tros leh demam seseme..huhu

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers