Selamat Hari Jumaat

7:46:00 AM

Assalamualaikum…

berkat bagi salam pagi-pagi….apatah lagi hari jumaat kan? penghulung segala hari…Alhamdulillah…

setiap pagi jumaat, IQ akan ada kelas pukul lapan, YESSS! kejap lagi la tuu…tapi masih sempat nak update di blog….kalau laptop nih tak berada dalam mode SLEEP, IQ pun malas nak ON kan….

tiba hari jumaat, macam-macam IQ akan pikir, pikir nak potong kuku…pikir nak pakai baju sopan sket, *sebelom memang tak sopan pun anak dara nih…haihhh~ =.=” …pikir hujung minggu esok nak buat apa… dan bla bla bla…kelas hari jumaat, macam biasa sampai tengahari je, memang kesian la pada sape yang ada kelas lepas waktu jumaat tu, yelaa, kalau nak balik kampung….memang kena hold dulu la jawapnya…betol tak? memang kesian…haihhh~

dan untuk hujung minggu nih….hehehe~ already planned…updatenye nanti di sini, segala pasal hujung minggu nih akan diberitahu di sini, bukan ada program ke apa….nanti je la IQ update….haihhh~

ok….till then, hari ni hari jumaat, perangai elok sket naa~

renung-renungkan dan selamat beramal…. *cehh~ bajet baik la tu….sob3

bai~

Danbo-Pics-02

*** bila IQ bangun dari mimpi kononnya hari kiamat, mesti IQ akan pikir lepas bangun, hari tu hari jumaat ke tak? sempat tak nak bertaubat? sob3…insaf….

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. yeeeee. betul! hari ni pun kelas den pukul 8. adehh.

    *skrg 0753, tp dlm bilik lg ni. ha ha ha

    ReplyDelete
  2. sempat aje kan....bukan ke utem dgn tmpat tggal jaoh?

    ReplyDelete
  3. penghulu..
    not penghulung...
    buat pmbetulan!!!

    eh2,sory..terbawak2 jiwa pendidik..
    time nak semak buku latihan..
    kahkahkah...

    ReplyDelete
  4. gambo danBo tu mmg menarik..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers