Gambar XPDC Arong

11:50:00 PM


pasang khemah! tapi tak tidur dalam khemah pun…

waktu sampai…

waktu main game petang tuuu…

waktu sampai di puncak subuh tuu…

pemandangan matahari terbit pagi ituuu…

gambar rasmi atas puncak tuuu…

masa nak turun dari gunung tuu…

gambar-gambar ni telah selamat dirompak dari sini, sini, sini dan sini….thanks for the nice picture! *padahal ada jugak gambar yang IQ capture..angkut bakul sendiri..harap maklum..

gambar-gambar kat atas ni of course la semuanya ada gambar IQ…balas dendam sebab sebelum ni jarang yang ada gambar IQ….yeaahh~ IQ lebih suka jadi tukang-ambik-gambar…tapi memandangkan kamera dalam program ni terlampau banyak…so, say cheese! link gambar-gambar yang diberi tak merangkumi jumlah photographer tak bertauliah yang ada dalam program tu…terlampau banyak!

ok….kalau nak tengok gambar yang lagi menarik, rajin-rajin la klik link kat atas….gambar best…serius, trip ni memang sempoi habes!

ok….tyme untuk tidur…bye-bye kawan-kawan~ selamat berhujung minggu!

 

*** baru lepas kemas bilik, a.k.a, renovate bilik…nak tengok macam mana? next entry!

You Might Also Like

9 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers