3 Stooges Yang Perlu Korang Tahu

8:52:00 PM

BIAR TIADA BERHARTA
ASALKAN ADA TEMAN DI SISI

IMG_8892

ok, semalam nak update blog tapi tak tau nak update ape…petang tadi pun sama…tapi at last, ni tajuk yang IQ boleh buat untuk hari nih….entry khas untuk perkenalkan 3 stooges yang IQ selalu sebut dalam blog nih….

IMG_3811first….adalah Farah Zulaikha…nama panggillan farah atau Fazu….dulu masa mula-mula daftar masuk UTM, IQ first bercakap dengan dia, kononnya tanya kat mana nak bayar duit untuk baju rasmi Minggu Haluan Siswa (MHS)..then, dari mula bertanya….sampai la ajak pergi ke dewan sama-sama masa MHS…

first tengok farah mungkin orang akan cakap dia sombong, kerek…bla bla bla….tapi don’t judge a book by its cover! farah ni gila hotak dia…and sangat peramah ok! sekali kenal, nak kenal dua kali…haha! memang tak dinafikan….she’s amazing girl….cewaaahhh~ bangga la ko kejap farah bila aku cakap camni kan….

 

IMG_3776 copysecond, izzuanie…panggil wanie…kenal dengan wanie sebab dia roomate IQ masa mula-mula masuk UTM dulu….kalau tak sebilik, entoh bila boleh kenal budak nih….HAHA!

macam farah jugak….kalau orang yang tak kenal si wanie ni mesti orang cakap, dia ni garang….sombong…IQ pun fikir dia macam tu dulu tapi honestly, dia memang berbeza! gila-gila….kepala hotak memang tak betul kalau dilayan kerenahnya…but disebabkan kerenahnya juga, dia disayangi ramai orang….lalalalala~~~

 

 

 

IMG_3786last but not least….IQ….IQ nih paling blur, paling lembab dalam 3stooges nih….haha! tak tau nak kata apa, sebab dalam 3 stooges memang IQ selalu kena buli, sebab dua orang lagi kat atas nih serius nakal! selalu kenakan IQ kalau ada kesempatan….

IQ lebih suka memerhati dan diam bila 3 orang ni berada dalam satu kumpulan…kecuali, bila ada apa yang nak dicakapkan, baru la IQ bersuara, kalau tak…IQ memang jadi batu….diam….dan selalu dikatakan tidur bila dalam kereta sebab ada masanya IQ senyap seribu bahasa…. *plis percayakan IQ…IQ memang pendiam….kadang-kadang…HAHA!

 

orang di sekeliling kitaorang di UTM ni selalu akan nampak kitaorang bertiga…kawan-kawan dalam kelab kitaorang pun mula panggil kitaorang 3 stooges sejak mula kenal kitaorang….ke mana pergi mesti bertiga….kalau berdua jer, mesti akan tanya….”mana lagi sorang?” bila sorang-sorang, “mana lagi dua orang?” see….! rapatnya kitaorang sampai orang akan tanya sampai macam tu…

dulu, masa mula-mula masuk UTM, orang da nampak kitaorang rapat tak sampai seminggu pun….bila orang tanya, “korang dari matrik yang sama ker?” totally bukan! IQ dari matrik changlun, Farah matrik penang dan wanie matrik pahang….semua berbeza….tak pernah jumpa sebelum ni dan hanya rapat bila da masuk UTM nih…macam pelik tapi benar~

tu sedikit sebanyak pasal 3stooges…konon la 3stooges…ada yang pnggil keluarga beruang….yelaaa, papa bear, mama bear, baby bear….KONON~ orang yang panggil…kitaorang terima jer….

ok…bye…laptop kena operate jap lagi…see ya!

*** dua orang ahli stooges meronggeng…IQ stay kat bilik jer….sob3….

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. papa mama baby bear. hamboi kak iq. hehhe

    ReplyDelete
  2. azlan~ heh~ yolaaahh tuuu..hot sgt ler, hot dgn org ad ler...hak3

    deq kura~ opkos~ mesti ada papa mama dan baby...baru bahagia...haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers