Peraduan Teka DBIQ

10:17:00 PM

peraduan

IQ nak buat peraduan…saje menggedik nak buat…tak ada sempena pape pun…birthday IQ lambat lagi, annivesary blog pun da lepas….so…tak ada kena kaitan pape yerp…

benda ni hanya untuk blogger sebab kena buat satu entry untuk jawab teka nih…ikut la nak ambik sticker peraduan kat atas tu ke tak…yang penting, tinggalkan URL entry di ruang komen di bawah…itu sahaja…

ada dua soalan…

  1. Apakah widget yang paling lama dalam Dunia Blog IQ ni…yang IQ tak pernah buang sejak hampir dua tahun lepas? [klu: tengok blog ni pun nampak jelas jawapannya =) ]
  2. Apakah nama blog ini sebelum diberikan nama Dunia Blog IQ?
    [klu: tengok entry dua tahun lepas]

Hadiah? simple jer…tengok sticker peraduan kat atas tau la apa hadiahnya yerp…IQ akan pilih siapa yang menang peraduan nih berdasarkan :

  • paling tepat
  • paling cepat

3 orang bakal jadi pemenangnya….siapa mau? buat…tak ada paksaan, tak ada tag orang…IQ buat peraduan pun macam main-main…tapi serius…IQ nak buatkan untuk sesiapa yang berminat….heee~~

tarikha tutup : 15 Januari 2012 [sekejap jer…malas nak tunggu lama-lama]

selamat menjawab! bye!

 

*** paper tak habis lagi ada hati nak buat peraduaan….adoi laaa….~~

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. alaaaa. x tahu. kenal awk pon bru ni aje. ish rugi rugi~

    ReplyDelete
  2. yeaayy!!!
    org first!!!
    hahahah

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2012/01/peraduan-teka-dbiq.html

    ReplyDelete
  3. Join!!!!

    ahakss!!

    http://renex89.blogspot.com/2012/01/peraduan-teka-dbiq.html

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers