MiSsIoN iMpOsSibLe 4 : GhOsT pRoToCoL sUpErB!

11:45:00 PM


best giler cerita nih….siyes tak tipu! tom cruise punyer cerita memang gempak habes!

baru balik dari tengok MI4, awal-awal tadi bercadang nak tengok Ombak Rindu tapi terpaksa ditunda…yang penting cerita MI4 ni memag the best, jalan cerita memang ada yang mendebarkan…rugi kalau korang tak tengok….dari 5 bintang, IQ bagi lima bintang! hehehehe~


panjat menara tertinggi di dunia…burj khalifa di Dubai..dan bila dia swing tu memang…..pffftttt!

:"Now remember: "Blue is glue!"
:"And red?"
:"Dead."

trailler, plis tengok~ =P…

so, kalau sesape ada masa, relaxkan minda korang dengan tengok cerita nih….memang best!

 

animation15
nama dia Farah Zulaikha…dia pun cakap best….

tapi best jugak sebab dapat surat cinta dari pak guard UTm kat blakang nung~~
sebab apa? sticker kereta laa…

Wanie pun hampir kena saman sebab tak bawak kad matrik…
da kena nyanyi LAGU KEBANGGAAN UTM…pak guard nak dengar…=P
conclusion, wanie lepas!

HAHA!

ok.bai!

 

*** seronok, tapi mood hampir spoil, naseb baek bley kaw-tim~~~

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. serius kene nyanyi?? wahaha. kalau sy, mesti xlepas. xhafal lagu u..hehe

    ReplyDelete
  2. da kaw tim, tu sebab lepas...hehehe~

    ReplyDelete
  3. MI4 mmg best. cuma xbanyak lagu tema MI tu. kalau ada banyak kali mesti best sbb dalam mind dah set, MI mesti ada lagu tu. hehe

    ReplyDelete
  4. siyes! nak tengok! lepas test la nampaknya. :(

    ReplyDelete
  5. perghhh...
    full mark bg..
    5 bintng tros...
    nk tgk!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. nak kereta tu!!! :)

    p/s:kena nyanyi btul2 ke?serius pak guard ni dah bosan..hahaha..

    ReplyDelete
  7. ish2... tu la korang.. patuhi la undang2 utm.. #trolling

    ReplyDelete
  8. @dazrief, bukan selalu kan~~ =)

    @mimi, hek3

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers