tAaRe zAmEeN pAr….bEsT!

3:30:00 PM

sape pernah tengok cerita ni??? angkat tangan cepat!!!!! bagus bagus~ tengok jugak korang filem hindustan ek…hehehe~

kat kelas tadi, lecturer traffic pasal dia tengok cerita nih…katanya dia teruja tengok cerita ni sebab sebelum ni dia belum pernah tengok cerita hindustan sebagus cerita nih….haishhh~~ kenapa berkerut dahi tu….betul la apa IQ cakap nih!

sape yang pernah tengok cerita nih, memang korang akan cakap best kan?? kisah seorang budak yang tersangkut dalam pelajarannya…kerana satu penyakit yang dipanggil disleksia…kemuncaknya apabila hero masuk sekolah sebagai guru….memang terbaek!

cerita ni banyak pengajaran, macam cara melayan kanak-kanak bermasalah, cara mendidik anak…yela, sekarang ibu bapa suka anak-anak yang bijak pandai…anak-anak yang kurang pandai plak macam mana kan? cerita ni jugak macam cerita 3 idiot…banyak pengajaran yang sering berlaku dalam masyarakat kita sekarang ni….

pada korang yang belum tengok….sila tengok….ok!


aamir khan bertindak sebagai guru yang sangat prihatin!


watak ‘ishaan’ yang kadang-kadang menitis air mata nih!


lukisan yang bagi sejuta erti [cewahhh!]

intro crite nih~

IQ suka lagu nih~ =)

“ BUM BUM BOLE!!! mesti medole~”

mood hindustan…oh man~

bye!

*** minat tak semestinya fanatik….kan….

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. amboi.. kemain hindustan nya kamuu ni. hahah

    ReplyDelete
  2. kite tgk cerita ni haritu, tp tgk dh separuh jalan!

    Jalan cerita dia menarik. Nk repeat ah tgk dr awal ! ;))

    ReplyDelete
  3. @kura
    biaseeeee~~~ =)

    @Dilakochan
    kan? tengok! jangan tak tengok! hehe~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers