KuAt sAnGaT pUn mEnYuSaHkAn PuLaK~

3:51:00 PM

tajuk entry bukan dibuat-buat…tapi ini hakikat…rasa geram! apa pun tak bley nak buat…disebabkan dia, habes kerja dan minat IQ terbantut!!!

ini semua kerana BIT DEFENDER 2010, antivirus yang IQ guna pada laptop IQ sekarang…antivirus ni di’install’ oleh senior IQ masa laptop IQ rosak tempoh hari….memang amat teramat sangat berguna, dan memang kuat kesannya TAPI…..

disebabkannya, IQ tak dapat nak buat kerja edit-edit macam dolu-dolu! mesti korang perasan kan? IQ da tak de nak tukar-tukar header, nak cantek-cantekkan blog IQ nih, stay sama selama hampir dua bulan nih…kan? ni semua disebabkan BIT DEFENDER tu….dia sekat habes application/sofware IQ yang disyaki ada virus!

memang la bagus, tapi sampai sekarang la IQ tak boleh nak edit header IQ…IQ ingat nak buat perubahan sket pada header IQ nih, tapi nampaknya niat hanya tinggal niat….sardis!

tapi bukan software adobe photoshop IQ je yang ada masalah, software edit video pun sama, dan sampai sekarang la ada masalah dengan software nih….adessss~ nak buat macam mana nih? GIAN nak buat editing, gambar dan video…semua sama naik….

nak buang BIT DEFENDER tu, tapi….tak boleh!!! apa yang dia cakap adalah…..

bit
#banyak kali retry pun jadi lagu nih jugak….tak tau nak buat macam mana~

nak kena mintak nasihat senior lepas nih, sebab dia yang install kan….nak kena pakai antivirus biasa je nih~ kalau tak, project akan datang pun tak boleh jalan, dah la banyak software engineering kena install nanti~

sesiapa tau solutionnya tak? kalau ada, komen kat bawah ni yerp!

bye~

*** malam ni balik Ganu, mungkin jejak k.terengganu buat terakhir kalinya….mungkin~

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. knape x pakai anti virus jackie chan?(kapersky) HAHA

    ReplyDelete
  2. yup. try kapersky :)
    *rindu ganu. alahai~

    ReplyDelete
  3. kaspersky kne beli~ da pernah beli skli pastu xbeli2 dah~ wuuu~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers