tErInGaT…

8:32:00 PM

salam semua…

tadi masa makan petang tadi, dua orang kawan baik IQ bercerita pasal kesah dorang masa pergi ke Bandung Indonesia masa Tahun Satu dulu…yeaahh~ semuanya kerana TERINGAT…teringat kesah silam boleh buatkan kita gembira, gelak, menangis dan marah pun ada….kan?

disebabkan dorang teringat kesah dorang masa kat indon, IQ pun sama…teringat masa pergi Indon jugak…IQ tak dapat pergi bersama dorang…sebab kuota…

IMG_5050
pergi Medan, naik gunung kat sana…yang paling tinggi dalam sejarah mendaki gunung bagi IQ

IMG_5505
dapat naik beca motor ramai-rmai…best…

IMG_5679
program dengan anak-anak panti asuhan

IMG_5768
berjumpa dengan warga kelab rekreasi kat universiti kat sana…USU..

IMG_5183
dan yang paling penting…melancong…haha!

IMG_5235
dan dalam banyak-banyak gambar, gambar ni paling sengal senior IQ ambik….damn! IQ plak jadi mangsanya….macam erkkk~ geram geram

tamat kesah TERINGAT..

sekian

*** kesah korang yang korang teringat? apa dia?

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hahaha..gambar last tu memang sengal!!!

    ReplyDelete
  2. wah..izyan ! mengimbau kenangan lama,hihi
    teringat da lama xnaik gng~

    ReplyDelete
  3. wah... best woo! naik gunung kat endon. wuh..

    err. kat malaysia dah round g7?

    ReplyDelete
  4. @NadiRah
    best memang best! pengalaman tak bley dilupakan tuu~~

    @Anyyss Shuhaimi
    heee...best2~~

    @Sunah Sakura
    kan? memang sengal, da balik, da masuk FB baru tau...wuuu~~

    @iela_fadila alias
    aah, mengimbau kenangan manis yang lama...haha!

    @kura
    tak round g7 lagi...hamba da tua....wuuuuu~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers