EcC bUrUnG hAnTu RiDe

8:00:00 PM

salam semua!

eceli IQ nak mintak maap sangat-sangat kat korang semua, sebab banyak entry-entry IQ yang sebelum ni IQ cakap nak tulis itu la, ini laa…tapi at last tak tulis-tulis…sorry ek…maap! maap! maap! heee~~ sekarang pun tak boleh nak update sangat sebab I’m too busy~ eceh~~

hari tu IQ ada cakap IQ pergi melaka kan? haaa..untuk program yang tertera sebagai tajuk tu laa, jadi skuad penyokong yang tak berapa nak sokong la wawan cakap..hehehe~ sebab kitaorang banyak pergi jalan-jalan dari menyokong dorang…maap! maap! maap!

well, nak masuk awal kang mengganggu lalu lintas korang nak ride plak kang…baek kitaorang stay kat luar UTeM dulu…sebut pasal UTeM ni, haaa..itu la tempat yang kitaorang pergi…sebab event tu buat kat UTeM…

malas nak cakap banyak…layan gambar sket dulu..sket je, tak banyak pun~

299373_279712385385822_100000411881927_1052291_28930262_n
hehehe~ skuad penyokong! yeaahh~~ comel tak kami? pan to left side~ haha!

320243_279712558719138_100000411881927_1052294_794590713_n
rider + penyokong sebelum berlepas….di stadium UTeM…macho seyh~~

312031_279713092052418_100000411881927_1052300_1874734659_n
rider + penyokong selepas selamat tiba…tengok! semua dapat pingat! congrates!
[padahal memang semua dapat kot~]

310842_279712928719101_100000411881927_1052298_273658746_n
last skali, gambar rider yang bajet macho~ ok2….macho….yer…macho sket~ haha!

yang paling best jamboree ni sebab ada rider kitaorang yang menang lucky draw!!! dapat beskal full set ok~ harga? RM1938.00!! perghh~~ gilak mahal…best la dia ada dua beskal~~ huuu~

seperti yang dijangkakan, tamat event pukul 2.45 pagi dan bertolak balik pukul 3 pagi! sampai di UTM pukul 6 pagi…harap maklum~ sampai semalam pagi memang tak tidur tapi sampai je waktu tengahari mata da kuyu semacam je…haha!

ok la…just that~ see ya!

*** memang best kalau dapat jalan-jalan kan? tapi tak best bila jalan-jalan poket kosong!!!!!

You Might Also Like

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers