mInGgU bArU…bErAzAm bArU

9:06:00 AM

selamat pagi korang…hari isnin ni IQ bangun ‘awal’ sangat!! heee…semalam, windows live writter ni da terbuka…bercadang nak tulis entry la kononnya tapi at last, ada batu jatuh atas mata…terus terkatup…haha! selamat bangun pagi ni dengan bengkak-bengkak, kesan batu yang jatuh tu…hee~

korang baca tajuk entry tu jap *baca*…ok…orang cakap, setiap tahun kena ada azam baru…alaa, setiap hari mesti kita ada keinginan yang ingin dicapai kan? so, apa salahnya nak buat azam setiap hari or setiap minggu pun…kan? ok….IQ ni tak berapa baik sangat just buat azam setiap minggu baru menjelma…hehehe~ bley tak? bley tak? heee~

azam minggu ni….nak jawab next paper dengan cemerlang!! fuuhhh~ next paper IQ esok hari dan pada dua hari seterusnya! esok paper geology rock mechanics…belajar pasal jenis batu dan seangkatan dengannya…korang rasa susah tak? susah? tak susah? actually susah kalau tak dapat nak ingat semua jenis batu tu, dan tak susah pun kalau ingat semuanya…IQ ni kadar ingatannya da berkurang sket…Al-maklum laa…bukan tua ok! ini namanya kesan hantukan kepala yang sampai berjahit masa skulah dulu~ haaa…dari situ, IQ selalu bluuurrr bila orang cakap…kehkehkeh~~ tapi sekarang da ok da….normal sket dari dulu~ haha!

DSC00136

nak cite sket pasal UTM bloggers punya gathering…perghhhh!! memang masyuk!! first time jumpa blogger-blogger UTM  KECUALI uzair dan khairul azri…uzair dan khairul azri da banyak kali jumpa daa..BBQ SRC yang hari tu pun jumpa jugak…walau pape pun, gathering ini besh! ye laa…first gathering hari tu tak dapat nak datang…second time ni memang grab peluang habes! eceh~

thanks pada sesiapa yang join gathering semalam…sebab IQ tak rasa keseorangan bila bersama korang…means, korang ni memang mesra rakyat la! hehe…nak tulis URL blog korang, nanti k~ sebabnya…nak sertakan dengan gambarnya…next entry..petang-petang sket ke…heee~ tunggu depa upload dulu naaa~ IQ tak ada DSLR…so, no picture la jawabnya~

ok…entry merapu pagi hari…moga azam IQ tercapai! amin~ heee~

see ya!

*** mood study, datang laa…datang laa…datang la..*gaya macam bomoh baca mentera* erkkk? =.=”

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. syg..sape yg dh upload pic gathering kite ek?

    ReplyDelete
  2. ntah la kak fara, sorang pun tak upload lagi kot~~ ngah menunggu jugak nih..heeee~

    afif ckp dier nk upload lepas exam

    syaimz ckp dier nk ambik gmbr dri afif, dan nk upload...

    tapi nmpk gayanya..semua tak terbuat lgi~~ heee~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers