mAkIn hAmPir DaN mAkIn sIbUk!

6:47:00 PM

salam semua…

sorry sangat sebab IQ da jarang sangat  nak update blog, well..tak der la jarang sangat kan? tapi kemungkinan hari-hari mendatang akan membuatkan IQ makin sibuk dan tak der masa nak update blog..huhu..

exam makin hampir…study masih kurang….benda laen plak yang IQ sibuk-sibukkan..hurmmm~ masalah diri benor! kawan-kawan semua mesti da start study kaw-kaw kan? mesti korang semua terer~ tak macam IQ…huhu~ paper final start 24 April nih!!! alamak!!

test ada lagi tinggal dua paper untuk minggu depan…then, ada empat projek/assignment yang masih belum dilangsaikan!!! nak study macam mana kalau kerja pun tak siap lagi….huhu..sardisnya hati IQ….habes minggu depan, study week pulak menjelma~~ adoyai~~

tapi walaupun IQ banyak kerja, IQ masih buat benda tak berfaedah!! apa yang IQ buat?

mtmjk

haaaa~ ni la IQ buat petang nih, bukan nak siapkan eseimen!! buat benda nih plak…adoi~~~ esok ada program lagi…sampai ahad..projek bila nak buat???

mental! mental! mental! mental~

sabar.tenang.tarik nafas.buang angin….cool, chill beb!

fokus! fokus! fokus!

ok….da habes…heee~

see ya!

*** IQ merapu di petang hari..tu la, ajak maen frisbee..releasekan tension tu tak nak..buat gambar atas tu buat apa?? haihhh~~ IQ2~~

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ha!!dak nasey n wawan 2 dak batch anis... =)

    ReplyDelete
  2. heeee~~ IQ tau...heee~~ dak nasir dan dak wawan yang shengal!!

    ReplyDelete
  3. yelah,dah nak habey sem ni bnyk gila keja ! tension gak nih.blom abey test ea,uhu,sabau2.gudluck !

    ReplyDelete
  4. belajo izyan..belajo. belajo mcm aku ni ha.rajin...kehkeh

    ReplyDelete
  5. iela~~ xmau test! haha..byk je kan krje yg prlu disetelkn...ni climb bru hbes...nk kne smbug buat krje la jwbnye~~

    apel~ ko da rjen ek?? ahor aku jdi rjin!!!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers