KuOtA kOlEj…sEm dEpAn mErEmPaT mAnA?

10:26:00 AM

ari ni 7 April, pada student UTM mesti tau kan ari ni ari penting korang…kalau korang tak tau, IQ pun tak tahu la nak cakap apa…sem depan adalah sesi baru..iaitu 2011/2012…dan akan bertukar bilik lagi~

disebabkan IQ tak dapat kuota pengetua kolej yang IQ duduk sekarang nih, terpaksa la gigih memohon kolej sendiri untuk sesi depan…sesi sekarang ni IQ dapat bilik pun disebabkan IQ aktif kolej tak lama dulu, sekarang da tak aktif…tak nak cakap, korang pun tau IQ aktif dalam persatuan di luar kolej…means, tak join aktiviti kolej ler…kalau join pun, orang pun ingat IQ tahun satu…haha!

IQ kan aktif kelab bawah UTM…pelik kan? kelab bawah UTM tak dapat kuota pun…tu la yang IQ musykil sampai sekarang…nape ley jadi camtu…aktif bagai nak rak, tapi kuota pun tak dapat…patutnya sapa-sapa yang aktif kelab bawah UTM ler dapat kuota…sebab sumbangan kepada universiti lagi besar..ececece~~ bangga diri plak daaa~~ taubat-taubat~~

jangan salah sangka, eceli memang ada kuota sebenarnya pada sesape yang aktif kelab bawah UTM…iaitu kuota HEP..tak ramai yang tau pasal nih..IQ pun baru tau ari isnin lepas..tapi??? tak sempat nak jumpa pegawai yang incharge disebabkan kengkangan masa yang melampau!!! sardis kan? naseb ler…akhirnya bilik yang IQ dapat sem depan adalah….

kolej
klik untuk tumbesaran yang sehat!

so, sapa yang tak ada roomate tuh, jom stay dalam bilik bersama!! yeaaahh~~ [mood MACAM happy je] naseb ler……~~ ngah pening…sape la bakal roomate IQ nanti..sumenya akan ditetapkan oleh pihak kolej ~ wait and see je la~ yang penting, yuran da berkurang….yippii!!!

okeh..itu saja untuk kali nih…

see ya!

***barang-barang yang tidak terpakai terpaksa dibawa pulang!!!!

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. boleh mintak roomate sape lah..
    try g opis,mintak borang mohon roomate..

    nad dapat single room..
    KTF.. =)

    ReplyDelete
  2. dulu time zaman2 dok kolej pon salu pening pk hal ni....haish.

    ReplyDelete
  3. nad~ owh..nad dpat single ek...hee..IQ da satu tahun blik single..ermmm...dpends kt kolej cmne kn? ktho len sket

    syaza~ kan? besh la syaza da rse pengalaman nih~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers