dUnIa pHoToShOp IQ

3:44:00 PM

dunia photoshop IQ

orang terengganu cakap, kalau bajet sangat kan…dipanggil KOYAAAAAA~~ hahahaha! gedik tak IQ?? siyes! macam gedik semacam je…..huhuhuhu~~ seperti yang dijanjikan…IQ buat header untuk teman-teman blog IQ..IQ buat ni suka-suka je…tak ada niat lagi nak ambik tempahan ke apa…sebab masih lagi belajar…huhu~~ tak cantik pun….dan kepada blog yang IQ buat headernya, IQ mintak maaf kalau tak cantik….tapi kalau nak ubah suai, sila bagitahu IQ, IQ boleh ubah~ ok??

persembahkan header untuk dua blog yang dibuat…

header blog nad
header untuk blog nad

header blog anyys

header untuk blog anyys suhaimi

sorry la kawan-kawan…tak cantik sangat..IQ nak letak gambar korang dalam header ni tapi tak tahu boleh letak ke tak kan…IQ nak tanya tapi masing-masing tak online…kalau nad, IQ tau…dia mesti nak letak itik kuning dia…hehehe~~

by the way, IQ nak mintak maaf pada amira…sebab akak IQ tak dapat nak buat lagi header untuknya…nak buat tapi si amira tak online plak…so, tak dapat nak tanya nak kena letak gambar mira ke tak..hehe…tolong bagitahu ok! nanti akak IQ buat..eceh~~ akak tuuu~~

sebelum buat header tadi, buat gambar edit untuk remy sunbae…dia mintak buatkan sejak IQ buat entry pasal ni hari tuu….so…ini lah hasilnya~~

remy sunbaeremy sunbae1
remy sunbae2

hehehee~~ anyway, IQ buat ni atas dasar kawan-kawan blog dan jugak kawan satu U~~ tak gitu~?? huhu…..enjoy the header ok! kalau tak puas hati, kasi tahu sama IQ~weeee~

buat nanabella, untuk tutorial tu, tunggu sket masa…sebab perlukan masa…ok? sabar-sabar..hehee~

ok la, IQ nak rehat lak….penat! nanti IQ pos entry lagi ok~ banyak dalam kepala otak ni..tapi tak keluar-keluar lagi..haiihhhhh~~

see ya!

*** IQ senyum sampai ke telinga ni…korang nampak tak?? *senyum*
***pesanan pada anyys, [nad da ambik….tak per]…sila bagi emel anda yer…tak boleh dicopy dari blog ni…kecik!! bagi emel ok~~

12 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. iq..
    nak juga..
    buat gmbr dian mcm tue.. hehehe..
    jeles~ nak juga nak juga nak juga~ heheeheee

    ReplyDelete
  2. nk gak header....watkan leh??hoho...sbtu mlm bru on9...mang free r...sbtu mlm leh r nk ty2...bleh??tenkiuw!!^^

    ReplyDelete
  3. hahaha remy sunbae femes di blog IQ..hehe

    ReplyDelete
  4. izyan! wat tuk aku satu bolehh??? hehe...
    to nak ade pic aku r?
    ley x? hhee...~

    ReplyDelete
  5. eh,mane sembang kemas?haha..
    btw..nice IQ..salute la kat ko,ade pulak masa nak buat smua nih ek...

    ReplyDelete
  6. perhhh.,semart,..kalau rajin ape salahnya buatkan...(malu2 sambil pintal2 hujung tudung) hehehe

    ReplyDelete
  7. miszy dian~ dian nak kepala besar tu ek? sila nyatakan gambar yang terlibat yer~ heee~

    ijat~ tu waktunye nanti k....

    remy~ haha! tau xpe...femes anda yer!

    nana~ nak ek? tutorial nak sruh aku wat gak ke? macam mls nk wat tutor tu...haha! nanti bagitahu gambar mana yang nak kena buat ok~~

    nad~ da siap psang..heee~

    sembang kemas~ hehe..aku bru je wat hbes etnik td, ko pun da ad editor ko sndri~

    z~ haha! rajin ikot mse gak...ad mse terluang bley la wat..hehe

    ReplyDelete
  8. nice apa...ok la tu..
    blaja slow2 lma2 kompem terer wink3~

    p/s:terbang kesini dr blog itik kuning ehhe~

    ReplyDelete
  9. hehe~ okeh! tq sbb bg advices~ hehe

    ReplyDelete
  10. akakk...saya nk tempah header boley dak????

    ReplyDelete
  11. adik buat sndri laa..adik kn lagi pndai dri akk~~ =P

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD