CoNtEsT bLoG pAlInG wOnDeRfUl

7:58:00 PM

IQ ditag oleh nad si itik kuning di saat kemalasan IQ di tahap maksiam..eh…maksima! tapi demi sahabat, IQ buat jua..eceh~ hehe…layan sebentar sebelum mulakan study last minit…[mood da datang..hihi..]


sila klik banner contest jika anda ditag ataupun berminat nak join!

BERMINAT?

sila klik banner di atas yer!

orang yang wajib klik banner di atas adalah

sembang kemas, iela fadila, hani jalina, azee salim dan juga clumsy heroin

masa yang diperuntukkan hingga 15 mei 2011…

so, tak ada alasan exam pada yang ada exam sekarang…
[korang habes exam paling last pun 16mei…tapi ada je kan yang habes awal..kan3]

hehe.

sekian

***thanks pada kawan-kawan yang prihatin bagi support kat IQ supaya rajin study…IQ study malam ni yer…hehe…doakan IQ untuk paper pukul 9 pagi esok! all the best juga pada yang ada paper esok!

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ai??
    nda stdy lagi? tp smpat pula ikut contest hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe...petang td tertido la dian...hehe...

    ReplyDelete
  3. gudluck IQ!!
    study smart not study hard k..

    ReplyDelete
  4. nad~ weee..gud2...

    ena~ tq!! wokeyh!

    ReplyDelete
  5. Thank you sebab join contest ni,..good luck and all the best!! XD

    ReplyDelete
  6. oittt klu sempat aku buat naaa.. hehehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers