oNe OnLiNe RaDiO

2:33:00 AM

korang pernah dengar radio melalui internet tak? pernah? tak pernah? ok~ masing-masing ada hobi dorang sendiri, nak dengar lagu melalui mana..ikut korang…sekarang IQ nak tanya pada yang biasa dengar radio melalui internet…radio apa yang korang dengar? HOT FM? X.FM? ERA.FM?

radio femes seperti nama-nama di atas da biasa kita dengar bukan? apa kata kita beralih arah? pilih radio persendirian, yang diterajui oleh seseorang..ntah..IQ tak pandai nak uraikan di sini..radio ni macam radio kabel, tapi radio online yang diiktiraf~

ONE ONLINE RADIO

IQ dapat nota di facebook dari kawan IQ…namanya syazwan…dia ni seorang kawan yang IQ kenal dari program di perak dulu, seorang yang mahir tentang komputer dan seangkatan dengannya…nota yang diberikan mengandungi link-link radio yang dikendalikan oleh dier…waaahhh~~ DJ radio sendiri beb! macam besh kan? siyes besh!

terkenal dengan nickname JIPANG MENJERIT,..walaupun radio itu tidaklah sefemes radio yang kita kenali, namun, IQ fikir…bukan semua orang dapat buat radio sendiri dan bertindak sebagai DJ~ mana nak rasa kan jadi DJ??

kalau anda ingin mendengar celotehnya, klik di sini…di sana jugak ada chatbox yang buatkan kita berinteraksi dengan Dj itu sendiri..dan boleh buat permintaan lagu!! tadi IQ da buat permintaan lagu..besh! IQ kutuk dier dalam chatbox pun dier baca..klakar la plak..cara dier ucapkan macam klakor..hahahaha!!

okeh..tu je…korang boleh dengar radio tu start 10 malam hingga 2 pagi..tapi! besok ada special punyer…10 pagi hingga 12 tengahari! so..nantikan besok!

sekian tu je..DJ da masuk tidur..IQ pun da letih dengar lagu sekat-sekat..haha!

selamat malam semua!

see ya!

*** sekat pun sekat laa~ layan jeeee~~
***gambar itu adalah dier..syazwan sengal! hahaha!

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wahh post entri di pagi hari

    ReplyDelete
  2. cik yam~ ni entry sblom tdo smlm..haha..tdo lwat..mntang2 cuti kan?
    afiq din~ try la dengar..pntig dirasakn dj lbih dkat dgn kte

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers