KiLaT iTu LaJu!

5:12:00 PM

sekali lalu…sepantas kilat~

dalam proses menyiapkan assignment lagi! esok due date..tadi da lepas present etnik..selamber badak je present sebab tak prepare hape pun~ tapi at last..habes jua..maceh banyak-banyak pada group yang baek hati~

tunggu assignment hidraulik nih lepas..then? minggu depan test part 2 akan bermula dengan geoteknik~ harap yang tu jugak dapat buat yang terbaek! sebab IQ mahukan yang terbaek!

budak ini mau nangis cakap tepontak dapat nak tulis something interesting sangat~ idea mencurah-curah tapi perlukan masa yang lapang untuk menulis tentangnya….masa yang pendek nih? buat je la entry pendek..sedapkan hati yang gelisah kalau tak tulis entry walaupun satu hari!

ngah serabut kepala sangat~ ubat da skip makan…ari rabu ada appointment dengan doc! haha..nak tau apa? nanti la IQ gitau..malu la nak gitau awal-awal…haha! lepas habes program IQ di Perak nanti memang da aim nak balik rumah~ giler babeng menangis meroyan mintak nak balik…disebabkan kerja yang melambak, dan jugak program yang da lame dirancang. nak balik! nak balik! giler babeng punyer rindu pada family..abah da mula tanya bila nak balik..tak pernah pernah tanya, da mula tanya…maknanya…abah da mula rindu anak nakal dier sorang nih..heee~ besh3~

okeh..done! I’m LEGAAAA~

see ya! have a goooddd day!

***waiting for coming friday…cepat la masa berlalu~~

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers