IQ dI sAaT bElAjAr bErKaWan…

8:47:00 PM

heee…sebenarnya IQ terjah profile kawan-kawan lame IQ tadi..jadi stalker? tak…bukan-bukan…stalker tu intai tiap-tiap hari..nak tau perkembangan semasa tapi IQ just drop by at profile kawan-kawan IQ masa skolah rendah dulu…tu je…

dulu masa zaman sekolah rendah, IQ ada dua skolah rendah..skolah pertama, IQ skolah sampai darjah lima…then, pindah skolah laen…IQ lebih suka sekolah rendah pertama IQ sebab kat sana la IQ belajar bergaul, berkawan, bermain, bersukan..dan macam-macam lagi laa..IQ memang suka sangat!! nama sekolah tu SEKOLAH KEBANGSAAN DURIAN BURUNG..haa..macam nama syarikat bas kan? tapi tu la kenyataannya…IQ sayang sangat sekolah tuh…rindu pada kawan-kawan semua…

tapi masa drop by kt profile sorang kawan tuh, terjumpa la gambar-gambar panas! haha…gambar muka tak akil baligh lagi!!! muka licin je tapi gelap! sebabnya kuat sangat maen..haha! dulu IQ ni lasak! macam lelaki..kadang-kadang orang cakap IQ ni tomboy..tapi IQ tak kesah….sebab IQ suka!

kawan-kawan dengan uztaz faiz

nice sangat gambar nih…korang mesti tak cam yang mana IQ kan? kalau terer, cari IQ cepat! hahahaha! suka uztaz faiz…sebab dier encem! hehe..[kecik kecik da gatai..auww]

kawan-kawan skdb

gambar dengan kawan-kawan lagi..cepat! cari IQ….hehe…

nasyid dgn kawan2

rupernya, kesinambungan gambar di atas sebab ada pertandingan nasyid peringkat sekolah..nampak IQ? hehe..paling deeepaaannn..hehe~~

najian dan IQ

okeh! fine..gambar ni gambar IQ paling dekat! korang tak nampak gak tak tau la IQ nak cakap apa lagi…IQ bersama-sama kawan baek IQ sampai sekarang! najian always being my love..hehe..

kalau da jumpa mana satu IQ, senyap! IQ tau IQ masa kecik-kecik tak comel macam sekarang…hehe..dulu gelap! sebab kuat main..sekarang da cerah sebab da pemalu, nak maen kejar-kejar..[hish! ini tipu! sekarang masih macam dulu!] dulu mata luas, macam bola..sekarang da sepet..sebab pakai cermin mata..huhu..sardis!

bila tengok gambar2 lame memang rasa rindu giler pada kawan-kawan! IQ dapat rasa untuk sedih! untuk gembira! masa umur kita berada di peringkat ini, kita rasakan kawan adalah segalanya…betul tak? heee…sebab masa ni IQ lebih suka mengadu masalah IQ pada kawan baek IQ..sebab dia la yang selalu dengar luahan hati perut IQ..sayang najian sangat2!!!

bila da pindah sekolah laen, IQ totally berubah! tak aktif, tak lincah sebab IQ pindah sekolah yang lebih ramai yang terer…tak ley IQ nak tonjolkan bakat IQ..bakat IQ masa tuh? IQ aktif olahraga walaupun tak menang, IQ aktif main hoki, selalu wakil sekolah tapi bila da pindah sekolah laen, tak dapat nak join hoki kat sekolah baru…..hurmmm…

namun tu tetap kenangan bagi IQ…terasa manis bila dikenang..kan? ok la..da panjang celoteh IQ..

see ya!

***IQ merajuk! baru planning nak tengok wayang..da terpaksa cancel..huhu! mood down!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. salam awak..
    dari ari tu lagi saya nak tanya nie..
    sbnrnya saya dah lama follow awak n bila saya buka blog awak kan.. knapa semuanya nmpk mcm kecik jak.. kdg2 tak boleh nak bca apa yg post.. tpksa saya skip mcm tu jak tp mmg kalu nak view blog awak kan, tak jelas sgt.. asa mcm viwe page 45 or 50% jerr.. tapi kalau saya view blog lain, ok plak..

    maaf yaa..
    saya nak bagi taw jak sbb saya tak blh nak baca post awak :)

    ReplyDelete
  2. eh? yeke? nape ley jadi camtu yer...pelik jugak...org laen bace ok je...hurmmm....xnah plak jumpa msalah cmni..knpe yer...nti saya cari jalan penyelesaian yer...

    xpe2..kalau awk xbgthu, sy pn xthu ad org xley bce post sy..thanks ya!

    ReplyDelete
  3. alolo..
    nad pon ade gmbr time zaman comel2 nih...
    tapi kelakar sgt..comot jer...huhu

    ReplyDelete
  4. alolololo....comeynye pic dia skolah2....

    huhuhu....

    ReplyDelete
  5. awak...
    nati saya tag awak kt fb laa k.. nasib baik awak ada fb like tu.. senang sket.. sorry laa..maybe saya sorg jak ada prob mcm ni tp dah lama dah blaku mcm nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. nad~ letak laa..letaklaa..nak tgk jugaaakk~~

    puteri katek~ hehe..maceh2..comot je lbey...

    miszy dian~ okeh! cantek klu cmtuh!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers