fUhH! peNaT! tApI…bEsH!

10:56:00 AM

think positive! yeaahh~ ni entry ringkas sebelum entry sebenar~

IQ penat sangat ari ni…semalam pukul 1.30 pagi baru sampai bilik…dari mana agaknya IQ pergi yer?? langsung tak der bagitahu di sini~.yup! IQ memang tak bagitahu langsung pasal aktiviti IQ untuk minggu ni kat blog nih…bukan tak nak, tapi terlalu busy..entry pun susah nak buat..siyes busy! bila buat entry baru, loper plak nak bagithu~~ haihh~~

ok! 12hb March, IQ dan geng2 kelab ada program di putrajaya…ni program rasmi yang diketuai oleh wawan~ ok..klik nama wawan tu kalau nak tahu sape..hehe..kitaorang maen wall climbing dan MTB (mountain bike)di Putrajaya Challenge Park (Taman Cabaran Putrajaya).

ni tempat main wall di PCP

kitaorang banyak maen kat sini..TOP CLIMB…besh der~~

ni entrance pertama maen MTB~ IQ downhill kat sini amat-amat gentar..tapi lepas! hehe~~

 

ok2…sekarang masih tak ada gambar officially dari kengkawan~ tunggu depa upload dulu la naa..hehe….mahu kemas blik, basuh baju,..ari ni masih ari ahad..ahad?? study2..project belom siap lagi!! huhu~

ok..cukup2..see ya!

*** uzair…tag tu wat nanti la yer..hehe…

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers