aNoNyMoUs

8:03:00 PM

ok…selamat petang...mood IQ ari ni cam ampeh je..bukan sebab tajuk..tapi sebab tahap kesihatan IQ yang tidak memuaskan pada hari ini..sepanjang hari selsema tak henti..ekoran terkena hujan petang semalam tapi tak mandi terus sejurus selepas tu…bak kata abg Amir [pengurus WWR] , “ni mesti budak nakal nih” hihi~ bukan-bukan…saya memang nakal..nakal sket je..wink3…

so…ari ni ada test..pukul 5 petang tadi..mujur ari ni habes kelas pukul 10 pagi…memang banyak masa terluang boleh digunakan untuk study last minit tapi ekoran selesema…study terbantut…kepala da pening..air mengalir laju dari hidung [erkk??] so..farah dengan senang hati membuatkan air panadol soluble selepas tengok IQ tak henti bersin! euuww~~ tak shedap la air tuh! macam sabun! siyesly! macam sabun!!!! nyway, chubby IQ boleh berterima kasih pada farah sebab da paksa IQ makan ubat..damn! sweet sangat la tu..weekk~~ haha!

close topic!

new topic!

anonymous..

apa pendapat korang pasal anonymous?

ok..ni pendapat IQ..hanya pendapat IQ..pada pandangan mata/hati/kepala/jantung IQ sendiri…tak der kopi teh dengan mana-mana pihak…

  • ORANG YANG BETUL-BETUL TAK ADA BLOG/AKAUN GOOGLE – means, orang ni nak komen tapi tak der blog, da la tak der blog, tak der akaun google lak tu…so, terpaksa komen menggunakan perkataan anonymous untuk meng’komen’ blog-blog yang dia suka baca….macam chubby IQ la kan..suka komen dan guna nama anonymous…kalau dia rajin..letak la nama sket..kan? kalau tak letak nama..so, tak tahu la sapa…

 

  • ORANG YANG ADA BLOG, TAPI SAJA-SAJA NAK BERGERAK MACAM TAK ADA BLOG (FULL TIME SILENT READER) – means, orang nih mungkin malas nak tonjolkan diri dia sebenar…selalunya orang seperti nih, lebih suka komen secara telus…secara jujur la senang cakap…kalau dia perlu cakap, dia akan cakap..tapi dengan cara nih, dia akan sesuka hati je komen orang, dan orang lain tak kan dapat mengetahui sapa diri orang yang meng’komen’ tadi, secara tak langsung, bley mencetus sifat tak puas hati pada penghuni blog yang dikunjungi..yelaa, orang datang umah kita, nak tau gak sapa dier…kan? tinggalkan komen tapi tak tahu sapa..sama la dengan tinggalkan kad kahwin, tanpa bagi alamat tempat alamat kenduri..eh? betul ke? betul la kot~

 

  • ORANG YANG ADA BLOG, OPEN BLOGGER TAPI KOMEN PADA SESETENGAH BLOG YANG DIKEHENDAKI TANPA TINGGALKAN IDENTITI – means, like a stalker la kan? senang crite..ada blog tapi bila pergi satu-satu blog yang dikehendaki, komen pakai anonymous…selalu komen guna anonymous…just like not nice di situ…kadang-kadang komen berbaur tidak enak…dan akan mencetuskan pergolakan perasaan tuan blog…

itu je kot pendapat IQ pasal anonymous…secara kesimpulannya, tak perlu la nak sembunyikan diri sebenar…yang penting, beranikan diri untuk mengutarakan pendapat..nama pun berblog..kalau ada salah silap, bley tegur menegur…tak perlu sembunyikan diri…tak professional orang cakap…bukankah tegur menegur tu salah satu cabang untuk mengeratkan hubungan? iye tak?

persepsi korang plak camne? apa pendapat korang pasal topik nih? sila tinggalkan komen anda~

ok..sampai sini dahulu~

see ya!

*** malam ni IQ nak siapkan poster untuk program IQ…hidung pun masih berair lagi..kepala pun masih pening~ doakan IQ cepat sembuh..k

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. btul2...anon tak semestinye yg jaat2 aje kn? =)

    yang comel,
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  2. anonymous = penakut....

    bg aku laa...

    ReplyDelete
  3. habibi hamid~ yup~ tak semestinya anon itu ja'at...ada sebab mereka..mungkin~

    naz~ bg ko cmtu...sumtime aku pkir cmtu gak..tpi sumtime aku pkir laen....tu je

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers