CoNtEsT kAmI kEmBaRkAh??

12:30:00 PM

uishh..dulu pernah usha contest ni tapi apa yang bermain dalam pikiran adalah mencari kawan yang mempunyai muka yang hampir sama dengan diri sendiri..ruper-rupernya contest nih melambangkan persahabatan yang erat sampai bley dikatakan kembar…thanks to my bestfriends.. muas chan sebab gitau objektif sebenar kontest nih..hehe~~

aku pun baru bercadang mau wat entry mengenai persahabatan erat aku bersama dua orang gadis yang aku kenal dari pertama kali aku jejakkan kaki di UTM nih…disebabkan gambar yang banyak sangat dalam laptop…so..ingat nak buat entry pasal tu la kan…so, alang-alang nak entry pasal tuu..baik terus join kontest ni…betul tak?? heee..

sebelum tu..kepada insan yang bergelar bestfriend dalam kamus idup izyan balqis…anda semua adalah kawan baik saya selamanya!

mau sertai juga? klik gambar! hargailah bestfriend anda dengan menjoinkan diri anda dalam kontest nih!

untuk wanie dan farah…entry khas buat korang!

contest

pertama kali aku jejakkan kaki di utm…aku seorang diri…dan mula menegur gadis yang bernama farah di kaunter pendaftaran dan mula bertanyakan nombor bilik…oh~ bilik dekat je ngan bilik aku..dan aku mengenali wanie pula sebagai roomate aku selama setahun…so…bermula dari saat tu..kami bertiga…di mana-mana sahaja kami bertiga…makan bertiga..minum bertiga…kadang-kadang tidur bertiga…

kitaorang join satu kelab rekreasi bersama…iaitu kelab rekreasi mahasiswa UTM sejak tahun pertama lagi…dalam kelab tu, semua ahli kelab menggelarkan kitaorang ni dengan nama 3 STOOGES! sebabnya di mana-mana je kami bertiga…kerap bersama…gila-gila bersama…I like both them..sebab diaorang gila sangat…

farah. wanie…dua-dua tu gila! tapi aku suka! bila diaorang gila, aku pun jadi gila! tu sebab kitaorang jadi kembar..apa-apa buat mesti sama…

sekarang..kita semua da hampir dua tahun berkawan..macam-macam da kita tempuh bersama…pahit manis masam kurang gula…macam-macam…korang~~ korang pernah sakat aku kan…korang tahu bila korang tanya satu soklan tu, mesti aku tak dapat jawab…

wanie dan farah bertanya,

“izyan, sayang kitaorang tak?”

selalunya aku tak akan dapat jawab face to face…muka da start blushing2..

sebab aku segan…

sebab apa aku segan…?

sebab aku benar-benar sayang korang…

sampai tak terkata!

“korang…aku sayang korang sangat-sangat tau!”

I hope this friendship will never end~~

I really mean this!

thanks korang!

~THE END OF THE SECTION~

tagging them!

SEE YA!

***nak nangis! huaaaaaa~~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wah..
    kembar tiga!!
    tak pernah lg jumpe dalam contest nie...
    hik3...
    neway...
    thx 4 joined...
    gud luck k~ =)

    ReplyDelete
  2. okeh! heee....tq jugak for dropping by~~ heee..~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers