bErTuKaR!!

11:27:00 AM

haaa..
pada sesiapa yang pernah ke blog ini, 
mungkin ada rasa pelik + syak wasangka [ada ker??] hee~~ 
dun wori..
tuan punya blog masih sama, 
masih yang cute mute tu..
cume nak beralih angin sket ke template yang baru..
setelah hampir satu tahun menggunakan template yang same, 
akhirnya aku curang jua!! 
haha!

ni header blog lame aku...masih ingat?? yg ada lap2 tuu...


haaa~~ ni header blog baru aku..cam meriah sket kan...warne xjauh beza tapi cun!
 tak dapat nak besarkan pic header baru tu...
ntah hape masalah ntah..
hee~~
ok2...
stay tune!
jangan lupe singgah yer! 
blog shantek baru semangat nak tulis banyak2!!

*** miss izyan, this is study week..have you finish your study yet?? muahahahaha!! study la weyhh!!

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. apa nak komen ea? no komen la.*aits apa yg aku mengarit di blog org ni*hahaha..lol..

    da follow sini da..
    jemput datang blog ye comel..
    entri ni khas untuk awak..
    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

    ReplyDelete
  2. amboi da nak exam pun dan dan berblog ya...btw gud luck...=D

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD