SpEk BaRu + AwArD = EpY!!

5:27:00 PM

today is friday..haha..memang la..sume orang tau ari ni ari jumaat..penuh keberkatan..penuh keinsafan jika dihayati betul2...dan hamba begitu suka apabila tiba hari jumaat..kerana hati hamba tenang..betol!! hamba tak tipoo..ini betol2..bukan cobaan!! heh!

alkisah la kan, tengok tajuk pown da menggambarkan mood sekarang nih..walopon hamba epy, tapi masih ada tugas yang perlu hamba selesaikan sebagai mahasiswi UTM ni...nak tau ape dier?? baca entry ni sampai habes kay!

ari ni hamba da ada penyelamat baru..hamba tak perlu risau lagi..sebelom ni, hamba hanya gelisah tak tentu hala apabila berada di dalam kelas seharian..kerana ape?? kerana hamba rabun+silau...hamba tak dapat melihat dengan jelas...lecturer tulis huruf R hamba tulis dalam buku huruf B..tapi salah hamba jugak, tak reti2 nak duk barisan budak2 pandai kat hadapan kelas...banyak kelebihannya, tapi tak pernah nak ambik peluang...haishh...ape nak jadik nih...hamba bukan ape..setiap kali hamba sampai ke kelas, mesti barisan hadapan tu da penuh [cakap je la selalu datang kuliah lewat] hahaha...hamba selalu bangun awal tapi selalu je ambik masa yang lama untuk bersiap..bukan hamba nak make up pown, tak hengen hamba nak letak maskara bagi bulu mata hamba nih panjang2..tak perlu..hamba da cukup comel..hahaha..pasan!

berbalik pada tujuan asal hamba menulis entry ini..heh! ke mana plak hamba sesat tadi..haaa! hamba da ada spek baru...setelah hampir dua minggu hamba membutakan mata hamba, akhirnya hamba dapat juga mencari pengganti baru untuk mata hamba yang tersayang nih....hamba bertekad untuk buat spek awal minggu ni di atas sebab mata hamba bertambah teruk selepas camp KAR yang lepas...masalah silau pula bertambah kritikal...rabun tak ada sangat tapi silau je lebih...huhu..so, as conclusion..hamba hanya pakai spek hamba ni pada waktu malam dan waktu belajar..ngee~~
 sebelah kiri spek lame yang da pecah, yang sebelahnye spek baru..hehe..
Ya Allah..anak sapa la yang cute sangat nih..haha..pasan!!
_____________________________________________________________________


hehehe...kat sini hamba nak demand jap ngan award yang hamba dapat dari Syaza...hehe..dun mare pada sape yang jeles..hamba dapat award nih da lame..tapi baru sekarang hamba dapat wat entri tentang award nih...thanks syaza! len kali bagi lagi tau..hehehe...
_________________________________________________________________________

sekarang nih hamba agak busy ngan eseimen + tutorial dan jugak pertandingan essay yang diwajibkan ke atas student yang ambik highway engineering....huhu...nak tak nak kena buat jugak..sebab ia melibatkan carry mark hamba...esok hamba kena hantar by post kepada Road Engineering Association Of Malaysia..hamba bergandingan ngan rakan seperjuangan hamba, Farah sedang bertungkus lumus dalam menyiapkan essay sepanjang 5000 patah perkataan..huhu...tak per..usaha tangga kejayaan! mule da mereng~~

ok la..setakat ini sahaja entry hamba kali nih...hamba nak kena siapkan essay tu bagi cukup ngam2 5000 patah perkataan [bley ke tak agaknye??] insya-Allah...huhu...sampai di sini...see you later! daa~~

*** cuba dengar lagu di blog hamba nih..best kan.?? hamba sukakannye...Maher Zain - Insya-Allah..

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Tadi xpakai spek pon..
    baru dapat bila?

    ReplyDelete
  2. suhaimi>. ambik mase hbes kelas wastewater td...bru siap..hehe

    cemomoi>> maceh2..ngah pasan da nih..haha

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers