pEnAt TaPi MasYuUuUkKk!!

10:56:00 AM

last nite aku join dak2 kelab aku gi ride satu utm...
besh sangat..enjoy gile riding tuh...
start kat tasek UTm..warming up n then start da journey..

dari tasek->ktf->laluan ke ktgb->ktr->ktho->ktdi->lingkaran ilmu->ktc->pusat sukan->tasek

hihihi...tapi mase nak sampai tasek tuh..ada la sumthin berlaku..
aku terlanggar bendul kt bahu jalan tuh...trus jatuh..nseb aku baek coz jatuh ats rmput ijau yang cantek tuh...kalu jatuh atas batu ato pown pasir..mahunye xmelecet dan luka??..jatuh saham dorh! haha..
waktu rehat kitaorg isikan dengan game...besh! uji kemahiran otak kanan kita [btol ke otak kanan] haha...mase akhir ride ni pown wat game...adehh~~ walopon penat..tapi aku srunuk!hee..
seusai sudah ride..ape lagi..kita minum dulu! lepak kt fke..pastu baru balik...ngee~~

pape pown aku enjoy sgt ride tuh..lame xtunggang beskal lame2..teringat mase skulah2 dlu..bawak beskal kalah orang yang bawak mtor tuh..bukan pe..lewat nak g skulah...tu la pasal laju semacam je..
heee...
k la...aku nak kena bersiap..ada jemputan jamuan nih..makan free! muahahaha..see ya!




lpe nak cakap...
post ni kan..
da yang ke-100!!!!
wahhh...da banyak aku menulis[walopun pendek2]
heee..
srunuk2!!!!


You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers