tUgAsAn!

3:35:00 PM

-- --

salam semua!

semalam ada buka e-learning…korang tau e-learning tu apa? pembelajaran dalam tenet laaa…tapi buat budak-budak UTM….anda lebih tahu tentangnya…=)

buka, sebab sebelum ni ada orang cakap ada group assignment…perghhh~~ minggu assignment da datang!!! so…kena rajinkan diri jenguk-jenguk buku, belek-belek buku…macam la tak pernah buat selama sebulan balik UTM nih…=P

IQ dengar jugak, ahli group ditentukan oleh pensyarah…OMG! haha~ efek nak lebih…terkejut sebab excited je tuu…haha~ buka e-learning, klik kat subjek TRAFFIC ENGINEERING dan klik pada Assignment 2

tengok senarai nama…OMG LAGI!!! nama first IQ baca…erkkkk…dulu berperang sakan, nampaknya terpaksa jadi rakan kongsi plak….terpaksa buat genjatan senjata la camni!

kepada SEMBANG KEMAS

selamat bekerjasama!

bila nak start buat discussion nih?

[perghhh!!! ayat skema siot!]

HAHA!

IMG_9380
sembang kemas, ni gambar masa jamuan raya ari tu…ingat tak? nak softcopy? haha!

[alamak! tershow gambar plak~ adesss~]

maap! maap! maap!

heee~

see ya!

*** bukak windows live writter, nak tulis pasal benda laen, tapi tertulis pasal benda laen…idea oh idea~~ jumpa blog utm blogger yang best….klik sini

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. heeeee
    winduwindu dgn elearning!
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. erk? aku team ko ke?cantik!!

    senang sikit,senang nk comunicate,ngn org laen ak susah skit.

    alamak kantoi buang sampah merata.cait!

    ReplyDelete
  3. @Sembang Kemas

    yelaaa....cantek sgt~~ =P
    ko kan pemalu sangat.....hik3~~

    haha! kan? kantoi di situ~~~

    ReplyDelete
  4. waaaa... bnyi mcm besh! .. ajar please! ^_^..

    ReplyDelete
  5. @hazz death

    ajar ape? traffic eng? waaa..kitaorg pn fenin~~ haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers