Alhamdulillah Rezeki Raya - Lulus Google Adsense & Menang Blogger Contest Lazada

2:21:00 PM

-- --
Salam semua..

Sempena hari jumaat barakah ni, kita mestilah bersyukur dengan setiap rezeki yang diberikan oleh-Nya. Harus kita ingat, setiap rezeki yang kita dapat walaupun atas usaha keringat kita, adalah sebenarnya datangnya dari Yang Maha Esa.

Korang perasan tak IQ ada tanya dekat beberapa entry yang lepas apa yang baru dekat blog IQ ni? Haa, header memang super duber baru. Template blog pun lagi awal daripada semua benda baru di blog ni. Yang baru tu adalah iklan daripada Google Adsense!! Yeah! Akhirnya Google Adsense IQ dah lulus. IQ apply dalam minggu sebelum raya tu. Masa IQ balik Melaka minggu lepas, IQ dapat email Google Adsense IQ dah lulus. Alhamdulillah...

So, rajin-rajin la korang klik iklan dekat blog IQ ni yer. Buat tabung kebajikan IQ dan Qa'id. hihi. Ada rezeki nak juga bercuti dengan budak kecik tu. Tak pernah bawak dia jalan-jalan selain balik kampung. huhu. Tak per, Insya-Allah ada rezeki kami nanti.

Yang keduanya, Alhamdulillah juga IQ dah menang tempat ketiga dalam Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest! IQ memenangi voucher Lazada bernilai RM100!! Ni kali kedua IQ menang Lazada Blogger Contest. Masa first hari tu IQ menang masa Lazada Big Sale. Boleh baca dekat sini. Alhamdulillah. Rezeki raya. Boleh la window shopping lagi di Lazada.
Rezeki mencurah di Hari Raya. Alhamdulillah. Syukur Ya Allah. 

You Might Also Like

42 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Alhamdulillah... dh lama ada tapi lupe pulak tukar url sblm ni...so dh lama gile dia berkubur.. tp baru2 ni dapat bali..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tukar url kena apply balik ke camne?

      Delete
    2. Kalau tukar url, mcm kena apply lg.
      Hari tu terbaca kat blog seorang syed ...

      Delete
    3. tu la, IQ ada terbaca jugak blog syed tu, sebab blog dia pun hilang lepas dia tukar domain

      Delete
  2. Tahniah IQ, akhirnya berjaya juga kan... Duit raya tu Google bagi... huhu

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. lepas ni boleh beli domain kasi branding skit.. yeaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tunggu lama sket, hehe...ingat nak tukar jugak..tapi hold dulu

      Delete
  4. Murah rezeki IQ, alhamdulilah!

    ReplyDelete
  5. Tahniah iq.. Rezeki iq. Dapat durian runtuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dp! Alhamdulillah...rezeki anak

      Delete
  6. alhamdulillah rezeki iq. kita ni bila la google nak approve. btw selamat hari raya iq.

    helloaiman

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aiman! InsyaAllah xlama lagi approve la tu, sabar yer. Selamat hari raya juga!

      Delete
  7. wah dah nampak dah iklan adsense menari2 kat blog ni. hehehe.. tahniah kak IQ.. nampak smlm nama akak menang lazada.. boleh shopping la.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, menari2 macam2 lagu dah tu. hehe. Alhamdulillah...nak shopping jugak ni! tak sabar!

      Delete
  8. Tahniah Izyan..
    Kalau ada rezeki tak ke mana..
    LZ tumpang happy for you..

    ReplyDelete
  9. ccl new followe kat sini
    tahniah is izyan ..selamat berkolabrasi bersama adsense & selamat bershopping dngan lazada

    ReplyDelete
  10. Wahhhh bestnya...tahniah yer

    ReplyDelete
  11. alhamdullilah
    tahniah
    singgah n follow back
    keep in tounch

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Tahniah sis. Rezeki syawal.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. rezeki sangat2 tuzz

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers