Pening Kepala Sebab Darah Tinggikah?

3:45:00 PM

-- --
Lately, sejak Arwah Suami IQ tak ada, IQ kerap sakit kepala, tapi biasa la, sakit kepala sikit-sikit mana nak ambil peduli sangat kan? so, selalu ignore...

IQ pun pernah bagitahu juga sebelum ni kan kalau IQ makan kambing, IQ akan rasa nak demam lepas tu, rasa pening pusing-pusing macam tu, ramai yang cakap tu darah tinggi tapi IQ selalu menidakkan, so IQ selalu ambil langkah tidur awal untuk hilangkan pening kepala tu..

IQ terfikir, Arwah Ummi IQ ada darah tinggi, dan sebenarnya IQ pernah berborak dengan Arwah Suami sebelum ni, IQ fikir IQ akan mati cepat, macam Arwah Ummi IQ sebab IQ rasa IQ banyak ikut penyakit Arwah Ummi IQ, last2 Arwah Suami IQ pergi dulu...kadang-kadang kita memang tak elok berbicara tentang mati tapi mati la yang selalu dekat dengan kita bukan?

So, bila IQ sakit kepala, IQ rasa IQ ada simptom darah tinggi. IQ nak pergi buat checkup secepat mungkin, at least IQ boleh kawal pemakanan IQ sendiri, mungkin gaya hidup IQ sekarang tak sihat dan tak sehappy dulu, Oh man...yes, im truly not happy, sebab IQ tak ada orang yang boleh dengar IQ merapu setiap hari, tiada siapa yang boleh ceriakan hari IQ...stress mungkin..

I hope I can be better like the former living with him, but I know, I won't get them anymore...

Harap segalanya baik-baik sahaja... *mood jaga kesihatan diri sendiri pula lepas ni. no more makanan sedap...huaaaa

K.bai.

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Kalau selalu pening pergilah check up. Macam kawan akak keluarga dia ada keturunan darah tinggi. Tapi dia tak pernah check. Sekali 1 hari tu majlis perkahwinan anak saudara dia, dia stress dengan panas dengan penat memandu dari KL ke JB tiba-tiba kena serang stroke. Admit wad tapi sebab tak cepat berubat sakit dia dah 2 tahun masih tak baik lagi. Fikir lah tentang anak IQ juga ya. Semuga Allah mempermudahkan segala urusan IQ. Allah ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, IQ kena buat checkup secepat mungkin camni, family IQ memang ada yang darah tinggi tapi setakat ni tak ada lagi adik beradik kitaorang yg kne darah tggi, huhu, risau jugak..kena fikirkan anak dan masa depan dia..huhu

      Delete
  2. Salam IQ.. Jgn sedih.. Allah sayang mereka.. Klu ikutkan, ladypun sdh dgn kehidupan lady.. Tp Dia pilih kita.. Jd kite harus kuat. Tau. Iq hebat. Sebab tu Dia sayang. Dia sayang, sebab tu Dia uji. 😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, ramai yang cakap macam tu, terima kasih kak...huhu...hebat2 sy pn sy ttap lemah..huhu

      Delete
  3. Replies
    1. dah prgi masa demam mggu lepas, tekanan darah cantik..

      Delete
  4. Pergi klinik IQ. Reen kalau tak cukup tidur memang pening kepala. Berat je rase kepala

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, IQ banyak sangat fikir rasanya, biasa lah kan, hidup sendiri macam ni..huhu

      Delete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers