Wordy Wednesday: Mimpi Semalam

9:45:00 AM

-- --
Salam blog.

Menjengah lagi di hari rabu. Selalunya akan taip post malam hari tapi kali ni waktu kerja plak. Boss tak der, so menyelinap kejap buka apps dan taip. Sorry boss!

Semalam mimpi Arwah lagi. Wajah arwah pucat sangat tapi Arwah senyum je tengok IQ.  keadaan macam baru keluar hospital. Abang ipar baru jemput dari sana agaknya. IQ menangis sebab Arwah macam tak cukup makan, even badan dia tegap macam dulu. IQ nak masakkan untuk dia....tapi tetiba mimpi tu hilang...

Kerap mimpi Arwah. Tak tahu lah kenapa. IQ sentiasa mengaji untuknya. Adakah hati IQ yang sentiasa ingatkan dia buatkan dia selalu muncul dalam mimpi?  IQ redha dengan pemergiannya cuma IQ terlalu rindukan dia. Sebab IQ tak der tempat nak mengadu...

But no one would replace him.

Berdirilah IQ seperti dahulu. Berdiri sebagai seorang yang pandai berdikari. Ke mana saja IQ pergi. Boleh membangga keluarga tercinta. Bersama anak yang satu itu juga.

K.bai.

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. rindu la tu. nadia pun kalau rindu sgt akan mimpi. mungkin tu cara kurangkan rindu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin jugak nad. Kdag rse dpt tgk dia dlm mmpi mmg rse nk snyum...lpas tu sendu lg. Huhu

      Delete
  2. Kalau rasa terganggu sangat istighfar banyak2 eh.. So xde rasa sedih sangat.. Sabar ok :)

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers