Painting Potret Giveaway by Azhafizah

12:59:00 PM

-- --
Salam semua!!

Haih, IQ ni melambak kerja nak kena setel, tapi sempat lagi blogwalking semua..haha~ sambil sambil nak emel kerja...dan jugak nak handover kerja kan...moh ler layan blog kejap...

Dah lama tak join giveaway contest watsoever ni sejak berkurun dulu, zaman contest contest dan giveaway selalu join time belajor ni...ni dah kahwin baru nak join balik...mana tahu rezeki kan? hehehe...

So, tadaaaa...
persembahkan...



Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger.

1. Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah"
2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
4. Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
5. Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah 
6. Letakkan gambar [single, close up, jelas, high pixel, gambar asal tanpa edit 360]
7. Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen di bawah.

3 gambar yang menepati ciri² gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²

So, ni la gambar IQ...gambar masa raya puasa hari tu...pipi tembom..biase la raya...timbang masa checkup pun naik 5 kilo..huahuahua~~



Ok tak? Malunya tempek gambor selfie kat sini...huhu~ IQ pemalu sekarang XD

Semoga berjaya yang lain! 

Till then, bai!

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/painting-potret-giveaway-by-azhafizah.html

    ReplyDelete

  2. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)



    ReplyDelete

  3. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)



    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers