Updating...Dunia Blog IQ

4:01:00 PM

-- --
hye korang.
pe habaq sumaaa....hihi. (IQ, plis behave...da jadik bini orang dah kan....) ok2....
HAAAA? dah jadi bini orang dah? Ya Allah, begitu pantas masa berlalu, agak2 macam baru semalam baru update entry yang lepas, rupanya da dua bulan tak update. Kesian sangat DBIQ ni, terbiar, bersawang....
 
IQ akan cuba update jika IQ ada kelapangan, macam sekarang. Pada waktu pejabat, yang agak2 kerja-kerja da settle, boleh lah buka blogger.com ni dan update. Even boss ada di sebelah ni, tapi kalau dah nampak mengadap komputer memanjang, mesti orang pikir buat kerja kan kan kan...hek3...jahat!
 
Banyak update yang nak diupdate, pasal tukar kerja, pindah rumah baru, pengalaman langgar kereta orang, tragedi darah manis dan yang paling terkini, menukar status kepada Puan. Segalanya berlaku dalam sekelip mata. Dalam tempoh yang pendek. Dua bulan. Pling! Berubah semuanya.
 
IQ tukar kerja dari Bentong, Pahang ke Kelana Jaya, sebagai Planner dalam bahasa mudahnya. Planner ni kebanyakannya ngadap komputer la. Mengadap jadual projek. Tak macam dulu yang kena pantau site dan jugak pekerja. Sekarang duduk dalam opis, boleh pakai baju ayu2...tak payah pakai seluar sepanjang minggu dah. =P
 
5 Disember 2014 menjadi tarikh bersejarah dalam hidup sebab IQ tukar status pada tarikh berkenaan. Tak sangka, 5 April bertunang dan nikah pada tanggal 5hb jugak. Rezeki jugak nikah pada hari jumaat. Berkat orang kata. Alhamdulillah. Selamat menjadi isteri kepada Muhammad Asyraf. Alhamdulillah, syukur. Update tentang majlis semua, nanti IQ update kemudian. Bila tu tak pasti, kalau boleh nak tunggu gambar daripada official photographer la kan...tunggu..lepas tu baru update sakan. Tak der la nak sakan sangat, berpada-pada. Menjamu mata pada yang sudi melihat. Ye dak?
 
IQ sebenarnya da malas nak berblogging, even ramai jugak blogger yang retired kot. Pernah laa terjenguk satu blog yang agak popular, tapi sudah jarang diupdate. Mungkin popularity blog itu sendiri dah berkurang apabila tibanya era instagram. Kan? IQ harap IQ akan teruskan berblog ni, even dah kahwin, even dah ada anak nanti...Insya-Allah.
 
Till then, see you!
 
*** Musim orang kahwin, ke mana kita hujung minggu nanti yer? KUANTAN~!!!!
 
 

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers