Minggu-Minggu Test Menge'test'

11:19:00 PM

-- --
 
hye semua.

err...macam biasa la, sekarang minggu ke-6 dalam takwim kuliah kat UTM ni...dan seperti biasa, minggu ke-6 akan bermula detik-detik study last minit yang kononnya sibuk buat kerja...*err.. memang sibuk pun sekarang lerr~ 

IQ baru je habis test Environmental Management...dengar macam MENTAL management kan? haha...silap tuu...silap...paper ni cara nak jawab dalam bentuk esei...lima soalan, dalam masa satu jam....errr...tak sampai satu jam, siap lukis muka pakwe hensem kat kertas soalan tu, tu bukan kes da siap jawab soalan, tu kes tak tahu nak gebang apa dalam kertas jawapan tu...gebang? tak tahu apa tu gebang? mengarut...haaa...mengarut la tuu...

sekarang ni sedang mencari mood nak buat assignment...assignment kena hantar hari rabu...baru dapat siang tadi...konon macam rajin, nak buat malam ni...tapi masih melihat kertas soalan..*pandang kertas... kejap lagi la start buat, kalau tak buat, nanti ada orang akan tanya, "da buat ke belum assignmentnya?" dan dengan innocentnya IQ akan jawab, "hehe...belum lagi..." sebelum kena bebel, baik buat.......lalalaaaa~

da final semester. baru mula nak fokus kat kerja-kerja. baru mula nak buat kerja sebaik mungkin. mula nak bertungkus lumus...haihhh..biasa la...mood matang la kononnya tu...matang la sangat~ masih ada test yang menanti...masih ada kerja/projek yang menanti.....sooooo....

my dear fellow friend, lets rock our final semester!!! *cehh...konon gempak la tuuu...pirraaahhh~

k.bai
muka innocent.*kelip2 mata XD

***alaaa, nak attach gambar dengan Ir. yang IQ interview ari tuuuu....alaaa...next entry jer laa...hek4...XD gedik melampau benau! ishhh3~

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. gudluck! pasang khemah ke tu?lawa warna khemah..ehehhehe

    ReplyDelete
  2. gud luck ya :)

    btw, tengs follow Cik Fiza. Dah follow back. Hee :DD

    ReplyDelete
  3. Nad~ tenkiu, khemah kelab jer...XD

    cik fiza~ welcome...=) tenkiu utk wish..heee

    nurella~ tenkiu dik! XD

    syamsul~ thanks, =)

    ReplyDelete
  4. No running man this week.. *tetiba.. hahaha...
    Semoga berjaya.. Plan well.. =)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah semoga berjaya ye..Buat yang terbaik.. ^_____^

    ReplyDelete
  6. asyraf~ alaaa...xley tgk running man ke? huhu...baik! =)

    aini~ terima kasih aini! =)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers