Selamat Datang 2013

12:00:00 AM

-- --

Bunch_Of_Red_Rose_Wallpaper_1920x1200_wallpaperhere 2

Assalamualaikum…selamat datang 2013…

Azam? untuk IQ sendiri azam lama masih belum tercapai…Insya-Allah, azam lama akan diperbaharui, dan akan ditambah dengan azam yang lebih baik….azam tu perlukan usaha…dan usahanya datang dari kita sendiri…jangan hanya azam di bibir, usahanya hilang ke mana….=)

Azam 2013 IQ?

  • Nak tingkatkan keyakinan diri
  • Nak grad tahun ni, Insya-Allah….
  • Nak cari kerja terbaik untuk family
  • Nak kahwin….HAHA! XD *kalau jodoh sampai…=P

Insya-Allah, dengan berkat usaha dan doa, azam yang dibuat ni akan menemui kejayaan…Insya-Allah…harap-harap azam yang dibuat akan tercapai……Amin…

selamat tahun baru kalian.

skian.

*** on the spot buat semata-mata terbaca tweet blogger terkenal kita, Abang Ben~ XD

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Amin.. =) semoga tercapai azam untuk tahun ini.. =) Selamat Tahun Baru 2013.. =)

    ReplyDelete
  2. Amin....Selamat Tahun Baru 2013! =)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru..azam tahun ni nk bg mak heppy..sbb nad insyaAllah dah convo!!! ^^

    ReplyDelete
  4. jgn lupe jemput aku kahwin nanti..hehe

    ReplyDelete
  5. kia~ haha, kalau ak kwen, ak jmput ek..XD KALAU...XD

    razfira~ selamat tahun baru!

    ReplyDelete
  6. Selamat Tahun baru..semoga azam bulat dan tercapai..hehe..



    p/s: setiap kali nak masuk blog ni, cari kotak komen tak nampak..hehe..weng..sebenarnya ada..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers