Memori Adam & Hawa

9:22:00 PM

-- --

Antara cerita yang paling setia IQ tengok….80 episod semuanya…dan da tamat episodnya minggu lepas….kot…lupa dah bila last~ haha! sibuk dengan exam kan? video kat atas ni rumusan jalan cerita Adam Mukhriz dan Ain Hawani…part paling IQ suka? heee..part pergi kota Mekah dan Madinah…tenang sangat hati tengok…=)

 

ni plak bloopers~ memang best tengok…rindu pada cerita ni sangat terubat….cerita ni sangat best…sangat best…sangat-sangat best….

k.dah…bai~

*** saje nak sedapkan hati ni…orang ramai da balik…yang tinggal pun berapa kerat je…esok habis presentation PAP lagi la ramai yang balik….kenapa la paper Foundation sangkut hari sabtuuuu??? kenapa?? nak balik…nak pergi kenduri sepupu kat kampung jugaaaakkkk… =(

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Tak best..hehe..saya suka novel dia tapi tak suka drama dia..tak minat hero tua..opsss..maaf kepada peminat dia.

    ReplyDelete
  2. jln ceritanya pun menggambarkn hero tu da berumur...padan la kan?

    ReplyDelete
  3. Hehe..dalam novel tu, nampak semuanya muda memanjang..hehe.

    ReplyDelete
  4. dalam novel tu bley nmpk muda ke? bukan ke jln crte mmg ckp yg trdpat prbzaan umo antra diaorg? XD

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers