Tahun 2012 Tahun Pengajaran

1:22:00 PM

-- --

Assalamualaikum semua…dan salam jumaat…

IQ nak buat post dari semalam lagi tapi memandangkan IQ agak sibuk, terpaksa postpone…kerja da siap sket baru boleh nak huhahuha sana sini… *ok, behave IQ…

Tahun 2012, banyak kisahnya…tak tertulis IQ di sini….IQ nak buat review awal untuk 2012 ni sebab mungkin hari-hari mendatang, IQ tak dapat nak post entry plak…yer la, sibuk lagi kan…ada satu projek lagi tak siap…dan PSM pun tak hantar pada Supervisor lagi…sory Dr…need some more time…huhu..~

dari hari ke hari…dari bulan ke bulan..yeah..macam-macam perkara berlaku…IQ tak nafikan…dan dari semua tu IQ belajar, belajar untuk diri sendiri, belajar untuk orang lain…in case apa jua yang berlaku, memang akan mematangkan kita…betul kata orang, pengalaman mengajar kita…dan dialah cikgu yang terbaik…terima kasih pengalaman!

untuk azam 2012 yang IQ cipta masa awal tahun tu? hermmm…terpaksa di’postpone’ ke tahun depan jugak…HAHA! tapi ada satu azam tu agaknya da tercapai….rasanyalah…azam yang satu lagi, kena hold dulu la gamaknya…XD apa azam IQ tahun 2012 tu? klik di sini

untuk azam IQ tahun 2013? tunggu la entry 2013 plak…tak kan nak tulis sekarang kan…tak kena lak dengan date nya…XD…apa-apa pun…usia mematangkan kita, bertambah usia, so, jadilah matang sket, tak banyak…sket pun jadilah…ianya gambarkan diri kita…kang tak semena-mena orang cakap perangai tak kena dengan umur…kan? so, behave izyan… you’re almost….hek3…shhhhhh!…XD

last skali, selamat meniti tahun yang baru…selamat tahun baru kalian…

DSC_0707
rindu pantai.sangat-sangat
asyraf! saya amat kacak dengan jaket, nampak kan? XD

******************************

sementara tu…
birthday-baloon-hd-wallpaper1
tweet5025
best number ever…5025…
tweet5555
5555, sebab ada banyak nombor 5, dan IQ giler nombor 5.skian.

note : da lama print screen tapi baru nak post…opss~ heee~ *tapi nak post jugak!

 

***selamat bernikah buat sepupuku yang tersayang, mohd zulhilmi b. hayattudin, ada kelapangan, mungkin akan buat entry pasal pernikahan beliau, tapi IQ tak pergi pun… *sedih la plak… =(

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Ok dah macam iklan milo..play more learn more..i like!! lagi 1 kita sama..obses nombor..haha..selamat tahun baru.tahun depan grad..insha Allah :) good luck

    ReplyDelete
  2. haha! kan? minum milo anda jadi sihat dan kuat! k dah~
    selamat tahun baru jugak kia, insya-Allah, kiter same2 grad yer...all the best!

    ReplyDelete
  3. Yeay.. Da nk masuk belia remaja.. =p semoga dapat capai azam tahun ini.. =)

    ReplyDelete
  4. hehehe...Yeay! XD Insya-Allah... =)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers