Wordless Wednesday #26 Kawan

12:05:00 AM

-- --
sangat rindu saat ini...XD
best captured!
STONG.2012

*********************************************

nice song...sedap untuk didengar~ *konon

#Noah Band tu band Peterpan sebenarnya...IQ baru tahu...huhu...band kesukaan IQ dari dulu, sebelum skandal berlaku...hek4...opsss~
k bai.

*** hari ini ada TECS oral....macam muet muet muet tuuuu....kena start skeaping da nih..eh? XD
***IQ  update tak pakai software yer...paham-paham la kalau entry 'kuca lana' orang terengganu cakap..hik4

You Might Also Like

12 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hehe..comel orang dalam gambor tu..saya pun baru tahu kumpulan noah ni peterpand bila terbaca dekat laman web mana entah..hehe.






    p/s: ganu kito.. ^__^

    ReplyDelete
  2. nurul aini~ IQ baru tahu bila cari video ni jer...huhu....

    aswan~ area dungun...besar kt k.trgnu

    ReplyDelete
  3. oo...ambe area Kuala Terengganu..

    ReplyDelete
  4. sama lah kita. Peminat no 1 peterpan dulu..siap ada poster dia bagai..haha

    ReplyDelete
  5. tawu xpe....aku siap beli majalah yang gambar group dier kot..huhu

    ReplyDelete
  6. haha.band peterpen nie pernah dulu saya siap tampal poster kat bilik.sampai kena marah.harhar~
    mcm pelik jee namanya.haha

    ReplyDelete
  7. pelik nama? nama noah tu ek? hehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers