Pergi Kursus Kahwin??

5:20:00 PM

-- --

salam semua!

hehe…mood IQ agak happy la kan….walaupun penat tapi masih la nak senyum-senyum macam kerang busuk sket….sebabnye kan…IQ baru je habes berkursus…kursus apa? kursus kahwin….jeng jeng jeng~

haaa…tapi tu bukannya tanda IQ nak kahwin dalam masa terdekat nih ok~~…bukan-bukan…itu semua masih dalam perancangan tahunan tapi masih dirancang…dan belum ada kata putus lagi….yang penting IQ ambik kursus kahwin dah….so, da boleh kahwin bila-bila masa jer… *cehh~ konon la kan…

IQ just nak promote kan sini…pada sesiapa yang nak berkahwin tuu…yang belum ambik kursus kahwin, boleh ambik di sini…iaitu Pulai Utama Management….servicenya bagus! penceramah yang serius lawak giler~~ dan sijil dikeluarkan sebaik sahaja kursus tu tamat…..boleh tempah di blog admin….tak pun sms pada no dalam blog tersebut…

IQ masa mula-mula dulu, dapat flyers dari sebuah restoren je…then, da beberapa bulan baru la decide nak ambik, setelah didesak oleh chubby…tapi nak buat macam mana, masa tak ada…tempat plak tak kena…IQ ambik yang terdekat dengan UTM ler, kat Masjid Jamek Taman U tuuu…senang sket, tak perlu pergi jauh-jauh…

sepanjang kursus? terbaik! memang masuk kursus ni, memang rasa nak kahwin lagi sebulan…tak pun lagi seminggu rasanya…*gatai…dikelilingi oleh peserta-peserta yang dah bertunang, yang da ada tarikh nikah…yang da berkahwin dan bercerai dan nak kahwin lagi sekali lagi pun ada…sebab, kalau bercerai, lepas tu nak kahwin lagi, kena ambik kursus lagi sekali tau….sijil kursus hanya boleh digunapakai untuk sekali perkahwinan sahaja….jelas? bagus~

nak letak gambar sijil kursus tu tak ada kamera la plak nak snapshot….tak apa laa….ni contoh sijil yang IQ dapat…contoh je ok! sebab sijil ni pun dari penganjur yang sama…


sumber
*bayangkan gambar IQ kat dalam kotak tu…HAHA!

so….pada sesiapa yang berminat nak buat kursus kahwin….sila klik link di bawah nih…

PULAI UTAMA MANAGEMENT
*promote nih…promote! haha~

k bai….

 

*** misi masa cuti….

You Might Also Like

13 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. bestnye dh amik kursus kawen.ika x sempat lg.

    ReplyDelete
  2. wahh,da sampai masa jangan lupa jemput :)

    ReplyDelete
  3. ok.. saya baru tahu yg nih.. "sijil kursus hanya boleh digunapakai untuk sekali perkahwinan sahaja…" hahaha.. sedih2.. ><

    ReplyDelete
  4. bilalah saia berkesempatan entah.... hmm

    ReplyDelete
  5. kite punye sijil kawen pon ade gamboooo..haha

    ReplyDelete
  6. wow ! bestnyaa.. dah ada bau nasi minyak ni :P

    ReplyDelete
  7. cik rongoks~ cepat2 la ambik, ambik awal tak per kan..

    nurella~ insya-Allah...=D

    en Tapi~ haihhh~ berangan nak kahwin cerai ke? =.=

    HYDE~ luangkan masa untuk diri sendiri..=D

    ecah~ ecah ambk kt mna? jhor ek?

    iela~ heee..lambat lagi la sayang~ ni just prepare je

    ReplyDelete
  8. ustaz slalu lawak2 kan? kdg2 smpi x paham lawak dia maksud ape. wakaka

    ReplyDelete
  9. lawak-lawak bermakna....tu sebab kita kena cepat paham..kan kan kan?

    ReplyDelete
  10. ala..nk tgk versi gmbr IQ~ huhuhu

    chubby dh g gak ek kursus kawen?
    eh,sibuk tnye..huhu

    ReplyDelete
  11. alaa..mls ler nak scan..hahaha!!

    chubby da lama pergi dah, gi dgn gang2 palap kt msi mse bljor dlu...=P

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers