Yang Ke-20 ++ …Selamat Tua Besties! #Episod Gambar

7:41:00 PM

-- --

5 May 2012

Jom lepak kat Pesta Konvo! sempena konvokesyen yang ke-48, so, macam biasa…pesta konvo mesti berlangsung…so, ajak besties lepak sambil makan-makan….

makan char kuey tiow, beli asam asin, tengok kain pasang sampai kena ngorat….lepak dari pukul 10.00++malam sampai laaa….

6 May 2012, 12.00++ tengah malam…


HAPPY BEFDAY TO YOOOUUU
HAPPY BEFDAY TO YOOOUUUU
HAPPY BEFDAY TO WAAAAANIEEEE
HAPPY BEFDAY TO YOOOUUUUUUUUUUUU!!!
HAHA!
IQ belikan belon spongebob, farah belikan mainan buih sabun…ikatkan belon di tangan dan round buat ketiga kalinya pesta konvo tu…….then…wanie da mula start malu-malu…haha!


sambil-sambil round, farah belikan wanie gula-gula kapas plak~~ haha! farah beli warna pink jer, tapi bila abang yang jual gula-gula kapas tu tahu befday wanie masa tu, terus dapat lagi satu gula-gula kapas yang warna biru tu…waaaa..hadiah befday lagi!!

fakta : sepanjang me’round’ pesta konvo buat kali yang terakhir, tangan wanie langsung tak lepaskan tangan IQ dan farah, sebab dia malu nak jalan sorang-sorang bawak belon spongebob! =D

then, habes round pesta konvo, pergi kat tasik plak, bawak spongebob lagi….then, ada la plak sekumpulan budak-budak lelaki+perempuan duk ejek-ejek kitaorang yang bawak spongebob~ haha! kami kan kanak-kanak riang…korang jeles lettew tak ada spongebob…jeles lettew sebab tak ada orang nak bagi untuk befday korang kan kan kan… *gedik der~~ =.=

then balik…tidur~

HABIS SESI PERTAMA
************************************************************

siang hari befday gurl, persiapan surprise dibuat agak lewat sebab planning asal yang tak menjadi sebab hujan….so, buat bakcup plan….cari-cari barang…then….pergi culik itu budak befday…..HAHAHA! *tak der culik pun, cakap baik-baik…ajak gi makan….lalalala~


tetiba duduk dalam kereta, kena tutup mata oleh IQ…kesian….so, nasib ler….Min (baju oren) iaitu budak kelab yang sedang joging pun turut serta dalam projek kitaorang….haha~ apa yang dia tolong kitaorang buat?


tolong curahkan tepung….mandi tepung sket, si mangsa tak rasa pun tepung da penuh satu badan dia, tu sebab tak meronta sangat…meronta lebih sebab takot ada berpuluh-puluh orang nak kenakan dia…HAHA!


senyum je kan wanie tu….haha! sebab tak tahu badan da penuh satu badan… *abaikan IQ…plissss~~


mangsa tepung…tepung gomak…seangkatan dengannya….redha jer wanie masa nih…HAHA!


nak nanes da dier…terharu ke ape? haha~


so, terjawab la yer, yang ke-22…haha~


yang menjayakan…Min dan Wanie…eh…Wan…HAHA!


farah bagi mr moo moo baruuuuuu~~


last but not least….best pic yang IQ suka…sebab IQ yang ambik…..lalalala~~

HAPPY BIRTHDAY MY BEST EVER BESTIES!

LOVE YOU!

ok…dah dah dah….boleh tutup atau komen dah…

k.bai

 

***esok teeesssttttt!!! aaaaaaa~~ malam ni study ok!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ooooo.... di tabur tepung...
    ingatkan ditutup mata pastu tolak masuk kolam... kehkehkeh...

    hepi besday 2 her...

    ReplyDelete
  2. hahah
    mmg best ada member camni..
    sporting..

    ReplyDelete
  3. wahh. meriah happy birthday nyeee! best :0

    ReplyDelete
  4. say happy befday from me :P

    meraiah jah! singgah2 la sini :)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers