Ke’Busy’an + Site Visit

2:17:00 PM

-- --


sekarang ni macam nak buat semua kerja yang tertangguh!
masa je yang tak cukup!
*konon

******************************************

semalam pergi site visit di Plentong, seperti yang Paan Kowt da post kat blog dia, IQ bukan nak mengekori jejak langkah dia, tapi memang niat ada jugak nak hapdate sket…tak banyak…sket jer…
ni kali kedua IQ jejak construction site lepas pergi site Uitm Pasir Gudang hari tu…cuma tak upload je gambarnya…

site kali ni baru nak bermula la senang cakap…sedang buat Fasa Sub-structure…buat foundation…pasang pile..bla bla bla…masa IQ pergi site pasir gudang hari tu, projek sedang buat Fasa Super-structure….alaaa~ kalau IQ citer lebih-lebih ada korang paham ker? haraaammm~ haha!


caakk!
ok…muka nak mintak sepak…biarpun telah dilarang oleh Dr., jangan berposing…tapi nampaknya larangan dibiarkan begitu sahaja…=.=


rakan sejawatan…*konon


“haaa..cuba korang kira jumlah besi ni semua…” …..errr~ *ayat semata-mata


baru tahu kenapa Paan nak letak gambar ni jugak dalam blog dia, sebab ada dia laaa~ =.= I suka gambar ni sebab gambar ni I ambik…tu sebab terserlah ekspresi muka si farah yang gumbira tu kan kan
*gediknya ayat IQ~


our group…our generation…=D

*******************

bandingkan gambar site mula-mula tadi dengan gambar bawah ni….


buruk bebenor kan? da macam ZOMBI dah..
*kesan panas yang melampau….pucat giler muka~ =.=

trust me, I am an engineer

k.bai

 

*** nasib baik jenis tahan panas……cuma muka je pucat~ I tak suka make-up lebih-lebih….sunblock pun tak pakai hokey =P

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. pegi la bnyak kali.. best..

    ReplyDelete
  2. utem tak pernah buat sutevisit mahupun fieldtrip. nak masuk utm boleh? hekhek

    ReplyDelete
  3. tu gamba nak menjerit minta tolong ke...
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  4. en tapi~ nanti praktikal gi lagi~

    kura~ xkn la xde, mesti ad punye, mgkin kura baru tahun2...haha...heee~

    uncle jonni~ errrr.....tak der tak der

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers